Antalya Halkla İlişkiler Derneği'nden Vali Şahin'e ziyaret

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.04.2024 - 10:38, Güncelleme: 06.04.2024 - 10:38
 

Antalya Halkla İlişkiler Derneği'nden Vali Şahin'e ziyaret

Antalya Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu, derneğin kuruluşunun birinci yıl dönümünde Antalya Valisi Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net- Antalya Halkla İlişkiler Derneği yönetimi Başkan Yardımcısı Aylin Ayaz Yılmaz, Genel Sekreter Ayşen Ovalı Binbir, Mert Batu, Sinemyis İşbaşı, İlay Erdeve Erdem ve Itır Elif Bayarı, birinci yıl dönümünde Başkan Güldal Siğinç önderliğinde Antalya Valisi Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti. Derneğin kuruluş amaçlarını, bugüne kadar hayata geçirdikleri projeleri Vali Hulusi Şahin'e aktaran heyet, Valiliğin Antalya tanıtımıyla ilgili çalışmalarının planlama, uygulama, duyurulma ve ihtiyaç duyulan her alanda görev almaya hazır olduklarını ifade etti. Vali Şahin, “Antalya Halkla İlişkiler Derneği bu şehrin doğru tanıtımında bizlerin, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımız, alanında uzman kıymetli üyeleriyle çok önemli bir görev üstlenmiştir. Birinci yıl dönümünüzde, bir araya gelmemizden çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Sivil toplum kuruluşları şehirlerin gelişme enerjileridir. Şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu inançla, Antalya için birlikte keyifle çalışmayı ümit eder, birinci kuruluş yıl dönümünü kutlarım" sözleriyle dile getirdi. Başkan Güldal Siğinç ise “Birinci yılımızda şehrin etkin, bilinen, güvenilen, aranılan ve saygı gösterilen bir meslek örgütü konumuna ulaşmış olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Birinci yıl hedeflerimizin tamamına ulaştık. İki dönem Halkla İlişkiler eğitimlerimizle sektör profesyoneli arkadaşlarımızla mesleki anlamda çok doyurucu zamanlar geçirdik" diye konuştu. 
Antalya Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu, derneğin kuruluşunun birinci yıl dönümünde Antalya Valisi Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Antalya Halkla İlişkiler Derneği yönetimi Başkan Yardımcısı Aylin Ayaz Yılmaz, Genel Sekreter Ayşen Ovalı Binbir, Mert Batu, Sinemyis İşbaşı, İlay Erdeve Erdem ve Itır Elif Bayarı, birinci yıl dönümünde Başkan Güldal Siğinç önderliğinde Antalya Valisi Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti. Derneğin kuruluş amaçlarını, bugüne kadar hayata geçirdikleri projeleri Vali Hulusi Şahin'e aktaran heyet, Valiliğin Antalya tanıtımıyla ilgili çalışmalarının planlama, uygulama, duyurulma ve ihtiyaç duyulan her alanda görev almaya hazır olduklarını ifade etti.

Vali Şahin, “ Antalya Halkla İlişkiler Derneği bu şehrin doğru tanıtımında bizlerin, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımız, alanında uzman kıymetli üyeleriyle çok önemli bir görev üstlenmiştir. Birinci yıl dönümünüzde, bir araya gelmemizden çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Sivil toplum kuruluşları şehirlerin gelişme enerjileridir. Şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu inançla, Antalya için birlikte keyifle çalışmayı ümit eder, birinci kuruluş yıl dönümünü kutlarım" sözleriyle dile getirdi.

Başkan Güldal Siğinç ise “Birinci yılımızda şehrin etkin, bilinen, güvenilen, aranılan ve saygı gösterilen bir meslek örgütü konumuna ulaşmış olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Birinci yıl hedeflerimizin tamamına ulaştık. İki dönem Halkla İlişkiler eğitimlerimizle sektör profesyoneli arkadaşlarımızla mesleki anlamda çok doyurucu zamanlar geçirdik" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.