Antalya Havalimanı tam gaz

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 28.12.2023 - 12:36, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:36
 

Antalya Havalimanı tam gaz

Avrupa’nın en yoğun ilk on dört ve Türkiye’nin ise en yoğun ilk üç havalimanı arasında yer alan Antalya Havalimanı’nda yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Antalya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Türkiye turizminin gözbebeği olan Antalya’nın yıl boyunca yoğun bir şekilde gelen yolculara hizmet veren Antalya Havalimanı’nda yeni yatırımlarla kapasite artırılıyor. Geçen yıllara göre hizmet verilen yolcu ve uçak sayısında önemli artışlara imza atan havalimanında, iç ve dış hatlar, CIP ve VIP terminalleri yenileniyor, ilave alanlar yapılıyor. Havalimanında bir yandan yolcu sirkülasyonu devam ederken bir yandan da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Devam eden çalışmaları yerinde incelemek için Antalya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin eşlik etti. Havalimanındaki çalışmalar hakkında brifing alan Uraloğlu, yapımı tamamlanan alanları inceledi. Uraloğlu’nun ziyareti hakkında paylaşım yapan AK Parti İl Başkanı Çetin ise paylaşımında “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ile Antalya Havalimanı’mızın yapım ve yenileme çalışmalarını inceledik. Turizm cenneti Antalya’mızın hava trafiğini rahatlatacak, modern ve çağımızın standartlarında havalimanımızın son hali çok güzel oluyor” ifadelerini kullandı. CUMHURBAŞKANI İÇİN ÖZEL BİR ODA Antalya Havalimanı’nda devam eden yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında diplomasinin başkenti olmaya aday Antalya’ya gelen basın mensupları için basın merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikili görüşmelerini ve basın toplantılarını yapacağı Cumhurbaşkanlığı forsu ve Türk bayrakları ile donatılmış özel bir oda yapıldığı öğrenildi.
Avrupa’nın en yoğun ilk on dört ve Türkiye’nin ise en yoğun ilk üç havalimanı arasında yer alan Antalya Havalimanı’nda yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Antalya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Türkiye turizminin gözbebeği olan Antalya’nın yıl boyunca yoğun bir şekilde gelen yolculara hizmet veren Antalya Havalimanı’nda yeni yatırımlarla kapasite artırılıyor. Geçen yıllara göre hizmet verilen yolcu ve uçak sayısında önemli artışlara imza atan havalimanında, iç ve dış hatlar, CIP ve VIP terminalleri yenileniyor, ilave alanlar yapılıyor.

Havalimanında bir yandan yolcu sirkülasyonu devam ederken bir yandan da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Devam eden çalışmaları yerinde incelemek için Antalya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin eşlik etti.

Havalimanındaki çalışmalar hakkında brifing alan Uraloğlu, yapımı tamamlanan alanları inceledi. Uraloğlu’nun ziyareti hakkında paylaşım yapan AK Parti İl Başkanı Çetin ise paylaşımında “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ile Antalya Havalimanı’mızın yapım ve yenileme çalışmalarını inceledik. Turizm cenneti Antalya’mızın hava trafiğini rahatlatacak, modern ve çağımızın standartlarında havalimanımızın son hali çok güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI İÇİN ÖZEL BİR ODA

Antalya Havalimanı’nda devam eden yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında diplomasinin başkenti olmaya aday Antalya’ya gelen basın mensupları için basın merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikili görüşmelerini ve basın toplantılarını yapacağı Cumhurbaşkanlığı forsu ve Türk bayrakları ile donatılmış özel bir oda yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.