Antalya Havalimanı'na 2 bin 450 eserlik kütüphane

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2023 - 11:07, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:09
 

Antalya Havalimanı'na 2 bin 450 eserlik kütüphane

Her yıl milyonlarca yolcunun kullandığı Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından olan Antalya Havalimanı'na yapılan kütüphane, 2 bin 450 eserle misafirlerini bekliyor.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm Bakanlığı, DHMİ ve Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği ile yapılan görüşmeler ve imzalanan protokol neticesinde yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi, hizmet vermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle resmi açılışı yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi'nde 2 bin 84 yetişkin, 366 çocuk, 21 tane yabancı dillerde olmak üzere toplamda 2 bin 450 eser bulunuyor. 15 farklı güncel derginin geldiği kütüphane Antalya Havalimanı Giden Yolcu kısmının asma katında 85 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. İç hatlar terminalinde okumayı seven, havalimanındaki vaktini okuyarak değerlendirmek isteyen yolcular için eşsiz bir imkân sunan kütüphaneden ücretsiz bir şekilde alınan kitaplar havalimanında okunup bırakılabildiği gibi yolcular tarafından yanlarında götürüp Türkiye'de uçtukları şehirdeki herhangi bir kütüphaneye de teslim edebiliyorlar. Yolcular, uçakta da sıkılmadan okuyabilecekleri, kitaplarını sonuna kadar sürdürebilecekleri bir fırsat yakalamış oluyorlar.
Her yıl milyonlarca yolcunun kullandığı Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından olan Antalya Havalimanı'na yapılan kütüphane, 2 bin 450 eserle misafirlerini bekliyor.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm Bakanlığı, DHMİ ve Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği ile yapılan görüşmeler ve imzalanan protokol neticesinde yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi, hizmet vermeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle resmi açılışı yapılan Antalya Havalimanı Kütüphanesi'nde 2 bin 84 yetişkin, 366 çocuk, 21 tane yabancı dillerde olmak üzere toplamda 2 bin 450 eser bulunuyor. 15 farklı güncel derginin geldiği kütüphane Antalya Havalimanı Giden Yolcu kısmının asma katında 85 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor.

İç hatlar terminalinde okumayı seven, havalimanındaki vaktini okuyarak değerlendirmek isteyen yolcular için eşsiz bir imkân sunan kütüphaneden ücretsiz bir şekilde alınan kitaplar havalimanında okunup bırakılabildiği gibi yolcular tarafından yanlarında götürüp Türkiye'de uçtukları şehirdeki herhangi bir kütüphaneye de teslim edebiliyorlar. Yolcular, uçakta da sıkılmadan okuyabilecekleri, kitaplarını sonuna kadar sürdürebilecekleri bir fırsat yakalamış oluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.