Antalya için zirai don uyarısı

YEREL 28.01.2021 - 14:40, Güncelleme: 28.01.2021 - 14:40
 

Antalya için zirai don uyarısı

Meteoroloji Antalya için zirai don uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, zirai faaliyetlerin devam ettiği Antalya'da özellikle kıyı kesimlerde olmak üzere il genelinde bu gece hafif, yer yer kuvvetli zirai don beklendiği bildirildi. Açıklamada, üreticiler ve ilgililerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.  
Meteoroloji Antalya için zirai don uyarısında bulundu.

haberimizvar.net-  Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, zirai faaliyetlerin devam ettiği Antalya'da özellikle kıyı kesimlerde olmak üzere il genelinde bu gece hafif, yer yer kuvvetli zirai don beklendiği bildirildi.

Açıklamada, üreticiler ve ilgililerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.