Antalya iş dünyasının huzuru kaçtı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2023 - 17:06, Güncelleme: 03.11.2023 - 17:13
 

Antalya iş dünyasının huzuru kaçtı

Antalyalı iş insanı Ali Yılmaz'ın aracına yönelik silahlı saldırı Antalya'da üzüntüyle karışlanırken, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abi Bahar da yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı, olay çözümlenene kadar takipçisi olacaklarını bildirdi.

haberimizvar.net- Antalyalı iş insanı Ali Yılmaz'ın aracına yapılan silahlı saldırı iş dünyasının huzurunu kaçırdı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar da yazılı bir açıklama yaparak, saldırıyı kınadı. ATSO Başkanı Bahar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli meclis üyemiz Ali Yılmaz'ın park halinde ve olay sırasında bol olan makam aracının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlanarak menfur bir saldırı gerçekleştirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu saldırı girişiminin yalnızca değerli iş insanı Ali Yılmaz'a karış değil, Antalya'nın huzur, güven ve istikrarına yönelik gerçekleştirilmiş bir eylem olduğunu kamuoyuna duyururuz. Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız olayı en kısa zamanda aydınlatacaktır, buna inancımız sonsuzdur. Meclis üyemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her daim yanında olduğumuzu ve olay çözümlenene kadar takipçisi olacağımızı da kamuoyu ile paylaşıyoruz"
Antalyalı iş insanı Ali Yılmaz'ın aracına yönelik silahlı saldırı Antalya'da üzüntüyle karışlanırken, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abi Bahar da yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı, olay çözümlenene kadar takipçisi olacaklarını bildirdi.

haberimizvar.net- Antalyalı iş insanı Ali Yılmaz'ın aracına yapılan silahlı saldırı iş dünyasının huzurunu kaçırdı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar da yazılı bir açıklama yaparak, saldırıyı kınadı. ATSO Başkanı Bahar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli meclis üyemiz Ali Yılmaz'ın park halinde ve olay sırasında bol olan makam aracının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlanarak menfur bir saldırı gerçekleştirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu saldırı girişiminin yalnızca değerli iş insanı Ali Yılmaz'a karış değil, Antalya'nın huzur, güven ve istikrarına yönelik gerçekleştirilmiş bir eylem olduğunu kamuoyuna duyururuz. Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız olayı en kısa zamanda aydınlatacaktır, buna inancımız sonsuzdur. Meclis üyemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her daim yanında olduğumuzu ve olay çözümlenene kadar takipçisi olacağımızı da kamuoyu ile paylaşıyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.