Antalya kampı bize iyi gelecek

SİYASET 24.11.2023 - 17:27, Güncelleme: 24.11.2023 - 18:24
 

Antalya kampı bize iyi gelecek

CHP'nin 1-3 Aralık tarihlerinde Manavgat'ta eski ve yeni milletvekillerinin katılacağı kampta alınacak kararların belediye başkan adaylarının belirlenmesine destek vereceği bildiriliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, "Kampta il başkanları, kamuoyu, bazı yerlerde ön seçim tüm bunlara karar verilecek. Bulut, 4 Aralık Pazartesi günü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının da Antalya'da yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net- CHP'de gözler 1-3 Aralık tarihlerinde Manavgat'ta yapılacak Antalya kampına çevrildi. Kampta alınacak kararların belediye başkan adaylarının belirlenmesine destek vereceği belirtiliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılacağı kampın yeni dönem milletvekillerinin tanışması ve geçmiş dönem milletvekillerinin tecrübelerini aktarması için yapılacağını belirterek, toplantılarda güncel konularında tartışılacağını söyledi. Bulut, " Kampın ilk gündemi yerel seçim olacak. Kurultay sürecine ilişkin de fikirler alınacak. Grup başkanvekillerince Meclis'in işleyişine, yasama faaliyetlerine ilişkin görüş alış verişi olacak" diye konuştu. BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI BELİRLEME SÜRECİNE KATKI CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, milletvekillerinin görüşlerinin belediye başkan aday adaylarını belirleme sürecinde çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: " Türkiye'de yerel seçim stratejileri anlamında milletvekillerinin kendi bölgesine ilişkin yorumları önemli. Kamptan çıkacak kararlar ya da görüşler yerel yönetimler aday belirleme çalışmamıza da destek verecek. Buradaki çalışmalar bir bütün içerisinde önemli yer tutacak, bu yasama tarafı. İl başkanları, kamuoyu, bazı yerlerde ön seçim, tüm bunlara karar verilecek. Kampta yerel seçim maddesinin olma gerekçesi genel stratejiye katkı. Çünkü bu tarihte henüz adaylaştırma başlamamış olacak. Buradaki arkadaşların büyük çoğunluğu tecrübeli arkadaşlarımız. Doğru bir yöntem bulunması açısından da arkadaşlarımızın katkıları alınacak. Yerel seçimler sekteye uğratabilir ama sayın genel başkanımız tüm partinin organlarıyla çalışma yapmayı isteyen bir anlayışta. Partinin ilk kapalı grubu parti meclisi milletvekilleri ve il başkanlarıyla yapıldı. Bu da daha önce pek olmuş bir şey değildi. Ortak çalışma anlamında da kamp bize çok iyi olacak" Bulut, CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK)toplantısının da 4 Aralık Pazartesi günü Antalya'da yapılacağını söyledi.
CHP'nin 1-3 Aralık tarihlerinde Manavgat'ta eski ve yeni milletvekillerinin katılacağı kampta alınacak kararların belediye başkan adaylarının belirlenmesine destek vereceği bildiriliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, "Kampta il başkanları, kamuoyu, bazı yerlerde ön seçim tüm bunlara karar verilecek. Bulut, 4 Aralık Pazartesi günü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının da Antalya'da yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net- CHP'de gözler 1-3 Aralık tarihlerinde Manavgat'ta yapılacak Antalya kampına çevrildi. Kampta alınacak kararların belediye başkan adaylarının belirlenmesine destek vereceği belirtiliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılacağı kampın yeni dönem milletvekillerinin tanışması ve geçmiş dönem milletvekillerinin tecrübelerini aktarması için yapılacağını belirterek, toplantılarda güncel konularında tartışılacağını söyledi. Bulut, " Kampın ilk gündemi yerel seçim olacak. Kurultay sürecine ilişkin de fikirler alınacak. Grup başkanvekillerince Meclis'in işleyişine, yasama faaliyetlerine ilişkin görüş alış verişi olacak" diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI BELİRLEME SÜRECİNE KATKI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, milletvekillerinin görüşlerinin belediye başkan aday adaylarını belirleme sürecinde çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: " Türkiye'de yerel seçim stratejileri anlamında milletvekillerinin kendi bölgesine ilişkin yorumları önemli. Kamptan çıkacak kararlar ya da görüşler yerel yönetimler aday belirleme çalışmamıza da destek verecek. Buradaki çalışmalar bir bütün içerisinde önemli yer tutacak, bu yasama tarafı. İl başkanları, kamuoyu, bazı yerlerde ön seçim, tüm bunlara karar verilecek. Kampta yerel seçim maddesinin olma gerekçesi genel stratejiye katkı. Çünkü bu tarihte henüz adaylaştırma başlamamış olacak. Buradaki arkadaşların büyük çoğunluğu tecrübeli arkadaşlarımız. Doğru bir yöntem bulunması açısından da arkadaşlarımızın katkıları alınacak. Yerel seçimler sekteye uğratabilir ama sayın genel başkanımız tüm partinin organlarıyla çalışma yapmayı isteyen bir anlayışta. Partinin ilk kapalı grubu parti meclisi milletvekilleri ve il başkanlarıyla yapıldı. Bu da daha önce pek olmuş bir şey değildi. Ortak çalışma anlamında da kamp bize çok iyi olacak" Bulut, CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK)toplantısının da 4 Aralık Pazartesi günü Antalya'da yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.