Antalya Kemer yangını nihayet kontrol altında

ASAYİŞ 29.07.2023 - 00:33, Güncelleme: 29.07.2023 - 00:33
 

Antalya Kemer yangını nihayet kontrol altında

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde 5 gün önce başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi ormanlık alanda 5 gün önce başlayan ve 400 hektarlık alanı etkisi altına alan yangın söndürüldü. Yangının kontrol altına alındığını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı paylaşımda, "Kemer orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangının ilk anından itibaren cansiparane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık." ifadelerini kullandı. Bakan Yumaklı’nın ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:  "24 Temmuz Pazartesi günü saat 21.08'de başlayan ve ciğerimizi yakan; kayalık ve kanyonların olduğu derin bir vadi içinde devam eden Kemer orman yangınını bütün kurumlarımızın mücadelesi ile 90'ıncı saatte kontrol altına aldık. Orman yangını haberini aldığımız ilk andan itibaren Yeşil Vatan için gözünü budaktan sakınmadan geceli gündüzlü mücadele eden Ormanın Kahramanları’na; Emniyet, Jandarma, AFAD, DSİ, KGM, İtfaiye personelimize; mücadelemize destek veren hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum."
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde 5 gün önce başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi ormanlık alanda 5 gün önce başlayan ve 400 hektarlık alanı etkisi altına alan yangın söndürüldü. Yangının kontrol altına alındığını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı paylaşımda, " Kemer orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangının ilk anından itibaren cansiparane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık." ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı’nın ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:  "24 Temmuz Pazartesi günü saat 21.08'de başlayan ve ciğerimizi yakan; kayalık ve kanyonların olduğu derin bir vadi içinde devam eden Kemer orman yangınını bütün kurumlarımızın mücadelesi ile 90'ıncı saatte kontrol altına aldık. Orman yangını haberini aldığımız ilk andan itibaren Yeşil Vatan için gözünü budaktan sakınmadan geceli gündüzlü mücadele eden Ormanın Kahramanları’na; Emniyet, Jandarma, AFAD, DSİ, KGM, İtfaiye personelimize; mücadelemize destek veren hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.