'Antalya Kent Sempozyumu' düzenleniyor

YEREL 10.10.2023 - 15:15, Güncelleme: 10.10.2023 - 15:42
 

'Antalya Kent Sempozyumu' düzenleniyor

TMMOB Antalya İKK, düzenlediği basın toplantısı ile 7-8 Aralık tarihinde Antalya Kent Sempozyumu düzenleyeceklerini açıkladı. 'Cumhuriyetin 100. Yaşında Hayalimizdeki Antalya' temalı sempozyumda kent sorunları ve ilgili politikalar gündeme alınacak.

haberimizvar.net- Sempozyum Yürütme Kurulu adına açıklama yapan MMO Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, “TMMOB Antalya İKK olarak, kültürümüzün değişmez bir parçası olan birlikte çalışma birlikte üretme temelli anlayışımızı sürdürüyoruz. Odalarımız olarak güç birliği içerisinde kentimizin sorunlarına duyarlıyız ve çözüm odaklı yaklaşımlar üretme bilinciyle hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda da 7-8 Aralık tarihlerinde Antalya Kent Sempozyumumuzu TMMOB Antalya İKK olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde il/ilçe koordinasyon kurulları aracılığıyla kent sorunları ve ilgili politikaların gündeme alınacağı Kent Sempozyumlarının gerçekleştirilmesi yönünde karar alınmıştır. Karara istinaden Antalya İl Koordinasyon Kurulu olarak şehrimizde de yerel sorunlarımızın tartışıp öneriler getirebileceğimiz Antalya Kent Sempozyumunun yapılmasına karar verilmiş olup, İKK'nın her bileşeninden tartışılması önerilen konular ve yürütme kurulu üyesi talep edilmiştir" diye konuştu.
TMMOB Antalya İKK, düzenlediği basın toplantısı ile 7-8 Aralık tarihinde Antalya Kent Sempozyumu düzenleyeceklerini açıkladı. 'Cumhuriyetin 100. Yaşında Hayalimizdeki Antalya' temalı sempozyumda kent sorunları ve ilgili politikalar gündeme alınacak.

haberimizvar.net- Sempozyum Yürütme Kurulu adına açıklama yapan MMO Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, “ TMMOB Antalya İKK olarak, kültürümüzün değişmez bir parçası olan birlikte çalışma birlikte üretme temelli anlayışımızı sürdürüyoruz. Odalarımız olarak güç birliği içerisinde kentimizin sorunlarına duyarlıyız ve çözüm odaklı yaklaşımlar üretme bilinciyle hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda da 7-8 Aralık tarihlerinde Antalya Kent Sempozyumumuzu TMMOB Antalya İKK olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde il/ilçe koordinasyon kurulları aracılığıyla kent sorunları ve ilgili politikaların gündeme alınacağı Kent Sempozyumlarının gerçekleştirilmesi yönünde karar alınmıştır. Karara istinaden Antalya İl Koordinasyon Kurulu olarak şehrimizde de yerel sorunlarımızın tartışıp öneriler getirebileceğimiz Antalya Kent Sempozyumunun yapılmasına karar verilmiş olup, İKK'nın her bileşeninden tartışılması önerilen konular ve yürütme kurulu üyesi talep edilmiştir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.