Antalya Kızılay'ın bağış kampanyasına kayıtsız kalmadı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.08.2023 - 12:53, Güncelleme: 12.08.2023 - 12:53
 

Antalya Kızılay'ın bağış kampanyasına kayıtsız kalmadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

haberimizvar.net- Kan stoklarının belirli bir seviyede tutulması amacıyla Türk Kızılayı tarafından kan bağışı kampanyalarına devam edildi. Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından 2 günü Antalya'nın Manavgat ilçesi, bir günde Side Mahallesi'nde olmak üzere 3 gün süren kan bağışı kampanyası düzenlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada toplanan kanlar gerekli analizlerinin yapılması ve depolanması amacıyla Antalya'ya sevk edildi.  Kan bağışından bulunan avukat Atalay Arslan, Türkiye gibi 80 milyon nüfuslu büyük bir ülkede kan bağışının önemli olduğuna dikkati çekerek, “Hepimize bir gün mutlaka kan lazım olacaktır. Sosyal medyada her gün mutlaka bir arkadaşımızın, kan ihtiyacı için paylaşımı oluyor, bunu görüyoruz. Bunun için kan bağışı çok önemli. Ülkemizin kan stoklarının sürekli tam olması çok önemli. Herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

haberimizvar.net-  Kan stoklarının belirli bir seviyede tutulması amacıyla Türk Kızılayı tarafından kan bağışı kampanyalarına devam edildi. Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından 2 günü Antalya'nın Manavgat ilçesi, bir günde Side Mahallesi'nde olmak üzere 3 gün süren kan bağışı kampanyası düzenlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada toplanan kanlar gerekli analizlerinin yapılması ve depolanması amacıyla Antalya'ya sevk edildi. 

Kan bağışından bulunan avukat Atalay Arslan, Türkiye gibi 80 milyon nüfuslu büyük bir ülkede kan bağışının önemli olduğuna dikkati çekerek, “Hepimize bir gün mutlaka kan lazım olacaktır. Sosyal medyada her gün mutlaka bir arkadaşımızın, kan ihtiyacı için paylaşımı oluyor, bunu görüyoruz. Bunun için kan bağışı çok önemli. Ülkemizin kan stoklarının sürekli tam olması çok önemli. Herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.