Antalya Lisesi kararından vazgeçildi

GÜNDEM 05.10.2022 - 14:36, Güncelleme: 05.10.2022 - 14:36
 

Antalya Lisesi kararından vazgeçildi

Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı Başkanı Olcay Okutan, Antalya Lisesi’nin ikiz binalarından birinin Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsis kararının iptal edildiğini duyurdu. Okutan, “AK Parti Milletvekili Mustafa Köse’den söz aldık. Kendisi en kısa sürede iptal yazısını bizzat getirecek.” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Lisesi’nin ikiz binalarından birinin lise yönetiminden alınarak Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsis edilmesine yönelik karar Ağustos ayında alınmış ve Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV) başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Tahsisin durdurulması için her hafta salı günü yapılan eylemlerin sonuç verdiği bildirildi.  İPTAL YAZISI YAKINDA GELECEK Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV) Başkanı Olcay Okutan, lisenin Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisi ile ilgili kararın iptal edildiği bilgisini aldıklarını belirtti. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile yaptıkları görüşmelerde, ilgili tahsisin iptal edildiği sözünü aldıklarını belirten Okutan, “Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Lisesi binasının Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisisin iptal edildiği sözünü verdi. İlgili yazıyı iş yoğunluğu nedeni ile getiremediğini söyleyen Sayın Köse, müsait olması durumunda okulu ziyaret ederek yazıyı bize bizzat teslim etme sözünü verdi. Kendisine güveniyoruz” dedi. ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK Son aylarda yaşanan süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Okutan, “Bu tarihi binada devam edecek etkinliklerle ilgili daha sonra açıklamalar yapacağız. Mezunlarımızla, emekli öğrencilerimizle birlikte değişik çalışmalarımız olacak. Koro kuracağız. Yine bu binamızda mezunlarımıza açık etkinlikler düzenleyeceğiz. Şu anda okul binasında devam eden fotoğraf sergisini görmek için tüm Antalyalıları davet ediyorum” şeklinde konuştu.  
Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı Başkanı Olcay Okutan, Antalya Lisesi’nin ikiz binalarından birinin Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsis kararının iptal edildiğini duyurdu. Okutan, “AK Parti Milletvekili Mustafa Köse’den söz aldık. Kendisi en kısa sürede iptal yazısını bizzat getirecek.” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Lisesi’nin ikiz binalarından birinin lise yönetiminden alınarak Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsis edilmesine yönelik karar Ağustos ayında alınmış ve Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV) başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Tahsisin durdurulması için her hafta salı günü yapılan eylemlerin sonuç verdiği bildirildi. 

İPTAL YAZISI YAKINDA GELECEK

Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV) Başkanı Olcay Okutan, lisenin Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisi ile ilgili kararın iptal edildiği bilgisini aldıklarını belirtti. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile yaptıkları görüşmelerde, ilgili tahsisin iptal edildiği sözünü aldıklarını belirten Okutan, “Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Lisesi binasının Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisisin iptal edildiği sözünü verdi. İlgili yazıyı iş yoğunluğu nedeni ile getiremediğini söyleyen Sayın Köse, müsait olması durumunda okulu ziyaret ederek yazıyı bize bizzat teslim etme sözünü verdi. Kendisine güveniyoruz” dedi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Son aylarda yaşanan süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Okutan, “Bu tarihi binada devam edecek etkinliklerle ilgili daha sonra açıklamalar yapacağız. Mezunlarımızla, emekli öğrencilerimizle birlikte değişik çalışmalarımız olacak. Koro kuracağız. Yine bu binamızda mezunlarımıza açık etkinlikler düzenleyeceğiz. Şu anda okul binasında devam eden fotoğraf sergisini görmek için tüm Antalyalıları davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.