Antalya Manavgat SYDV işçi alacak

YEREL 17.08.2022 - 14:02, Güncelleme: 17.08.2022 - 14:02
 

Antalya Manavgat SYDV işçi alacak

Antalya Manavgat SYDV, geçici olarak saha görevlisi olan 3 personel alacak. Son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

haberimizvar.net- İŞKUR’un web sitesinde yayımlanan ilana göre; Antalya Manavgat SYDV, geçici olarak saha görevlisi olan 3 personel alacak. MÜRACAAT KOŞULLARI Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Çalışmasına engel hali olmamak En az 1 yıldır Manavgat ilçesinde ikamet etmek Erkek personel için askerliğini tamamlamış olmak En az B tipi ehliyete sahip olmak 35 yaşını doldurmamış olmak Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan ve kasten işlenmiş suçlardan mahkum olmamak Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER Kimlik fotokopisi Diploma 1 adet fotoğraf Sağlık raporu Adli sicil belgesi Nüfus kayıt belgesi
Antalya Manavgat SYDV, geçici olarak saha görevlisi olan 3 personel alacak. Son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

haberimizvar.net- İŞKUR’un web sitesinde yayımlanan ilana göre; Antalya Manavgat SYDV, geçici olarak saha görevlisi olan 3 personel alacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Çalışmasına engel hali olmamak

En az 1 yıldır Manavgat ilçesinde ikamet etmek

Erkek personel için askerliğini tamamlamış olmak

En az B tipi ehliyete sahip olmak

35 yaşını doldurmamış olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan ve kasten işlenmiş suçlardan mahkum olmamak

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik fotokopisi

Diploma

1 adet fotoğraf

Sağlık raporu

Adli sicil belgesi

Nüfus kayıt belgesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.