Antalya Merve için seferber oldu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2024 - 13:48, Güncelleme: 13.01.2024 - 12:30
 

Antalya Merve için seferber oldu

9 gündür kendisinden haber alınamayan Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'ı bulmak için Antalya seferber oldu. En son Düden Park civarında görülen genç kızı arama çalışmaları Sahil Güvenlik Komutanlığı, ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri tarafından havadan ve karadan sürdürülüyor.

   haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 9 gündür haber alınamıyor. Merve’yi aramak için dün Düden Park açıklarında çok sayıda ekip tarafından gerçekleştirilen arama çalışmasından sonuç alınamazken, çalışmaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.    Üniversite eğitimi alabilmek için İstanbul’dan Antalya’ya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 9 gündür haber alınamıyor. En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Park’ta bir işletmenin kameralarına takılan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri, Merve’nin en son görüldüğü Düden Park açıklarında dün çok sayıda ekiple arama ve tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı.    Aramaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Kızı Merve’yi aramak için Antalya’ya gelen baba Osman Elmas ise arama çalışmalarının yapıldığı noktaya gelerek aramaları yakından takip etmişti. Zaman zaman gözyaşlarına boğulan acılı baba, kızının bir an önce bulunmasını istedi. Acılı baba özellikle Düden Park yakınlarında bulunan işletmelerde kızına ait bir görüntü bulunması durumunda polis ekiplerine ve kendisine bilgi verilmesini talep etti.
9 gündür kendisinden haber alınamayan Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'ı bulmak için Antalya seferber oldu. En son Düden Park civarında görülen genç kızı arama çalışmaları Sahil Güvenlik Komutanlığı, ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri tarafından havadan ve karadan sürdürülüyor.

   haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 9 gündür haber alınamıyor. Merve’yi aramak için dün Düden Park açıklarında çok sayıda ekip tarafından gerçekleştirilen arama çalışmasından sonuç alınamazken, çalışmaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. 


  Üniversite eğitimi alabilmek için İstanbul’dan Antalya’ya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 9 gündür haber alınamıyor. En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Park’ta bir işletmenin kameralarına takılan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri, Merve’nin en son görüldüğü Düden Park açıklarında dün çok sayıda ekiple arama ve tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı. 


  Aramaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Kızı Merve’yi aramak için Antalya’ya gelen baba Osman Elmas ise arama çalışmalarının yapıldığı noktaya gelerek aramaları yakından takip etmişti. Zaman zaman gözyaşlarına boğulan acılı baba, kızının bir an önce bulunmasını istedi. Acılı baba özellikle Düden Park yakınlarında bulunan işletmelerde kızına ait bir görüntü bulunması durumunda polis ekiplerine ve kendisine bilgi verilmesini talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.