Antalya milletvekili istifa ediyor!

SİYASET 31.05.2023 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2023 - 16:13
 

Antalya milletvekili istifa ediyor!

CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, CHP Genel Merkezi’ne istifa dilekçesini sundu. Özbudun, Gelecek Partisi Milletvekili olarak TBMM’de yemin edecek.

haberimizvar.net- Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 28. dönem için seçilen milletvekilleri kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor. Kayıt yaptırırken CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partili Selçuk Özdağ, beraberindeki 10 kişiyle birlikte CHP yönetimine istifa dilekçelerini verdiklerini söyledi. Özdağ, "Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edeceğiz" dedi. CHP listelerinden Meclis’e giren 10 kişi Gelecek Partililer arasında yer alan Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun da istifa sunanlar arasında yer aldı. CHP’ye istifa dilekçesi bunan Özbudun, Cuma günü gerçekleyecek yemin töreninde Gelecek Partisi Antalya Milletvekili olarak yemin edecek.
CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, CHP Genel Merkezi’ne istifa dilekçesini sundu. Özbudun, Gelecek Partisi Milletvekili olarak TBMM’de yemin edecek.

haberimizvar.net- Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 28. dönem için seçilen milletvekilleri kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor.

Kayıt yaptırırken CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partili Selçuk Özdağ, beraberindeki 10 kişiyle birlikte CHP yönetimine istifa dilekçelerini verdiklerini söyledi. Özdağ, "Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edeceğiz" dedi.

CHP listelerinden Meclis’e giren 10 kişi Gelecek Partililer arasında yer alan Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun da istifa sunanlar arasında yer aldı. CHP’ye istifa dilekçesi bunan Özbudun, Cuma günü gerçekleyecek yemin töreninde Gelecek Partisi Antalya Milletvekili olarak yemin edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.