Antalya mitinginde dikkat çeken pankart

SİYASET 07.05.2023 - 20:18, Güncelleme: 07.05.2023 - 20:18
 

Antalya mitinginde dikkat çeken pankart

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Klıçdaroğlu’nun Antalya mitinginde alanı dolduranların dikkatini üç hilalli pankart çekti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Balonu önünde başladı. Milet İttifakı ortağı parti yöneticilerinin, milletvekillerin, milletvekili adaylarının, belediye başkanlarının katıldığı miting alanı erken saatlerde tıklım tıklım doldu. Kılıçdaroğlu saat 19’da konuşmak için kürsüye çıktığında herkesin dikkatini çeken bir pankart oldu. Bir grup MHP’li olduğu öğrenilen kişiler, üzerinde üç hilal olan pankarta “Haramilerin saltanatına son verilecek. Bay Kemal sözünde dönmeyecek” yazılıydı. Çok sayıda partili, miting alanında açılan pankartın fotoğrafını çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaştı.  
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Klıçdaroğlu’nun Antalya mitinginde alanı dolduranların dikkatini üç hilalli pankart çekti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Balonu önünde başladı. Milet İttifakı ortağı parti yöneticilerinin, milletvekillerin, milletvekili adaylarının, belediye başkanlarının katıldığı miting alanı erken saatlerde tıklım tıklım doldu. Kılıçdaroğlu saat 19’da konuşmak için kürsüye çıktığında herkesin dikkatini çeken bir pankart oldu.

Bir grup MHP’li olduğu öğrenilen kişiler, üzerinde üç hilal olan pankarta “Haramilerin saltanatına son verilecek. Bay Kemal sözünde dönmeyecek” yazılıydı. Çok sayıda partili, miting alanında açılan pankartın fotoğrafını çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.