Antalya nemde rekora koşuyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.08.2023 - 13:18, Güncelleme: 06.08.2023 - 15:37
 

Antalya nemde rekora koşuyor

Eyyamı bahur sıcaklarının iyice hissedildiği bugünlerde Antalya’da ölçülen nem oranı yüzde 70’lere ulaştı. Uzmanlar akşam saatlerinde bu oranın yüzde 80’lere yaklaşmasını bekliyor.

haberimizvar.net-Antalya’da nem oranının yüzde 70'e ulaşması ile kenti nem bulutları kapladı. Görüş mesafesi azalırken, nemden bunalanlar yine Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sıcak hava yurt genelinde etkili olurken, Antalya'da yüksek nem nedeniyle kentin üzerine nem bulutları çöktü. Kentte hava sıcaklığı saat 08.00 sıralarında 28 derece ölçülürken; nem ise yüzde 75'e kadar ulaştı. Saat 10.00 sıralarında ise hava sıcaklığı 29,1 dereceye ulaşırken, nem oranı yüzde 69'a düştü. Nemin etkisiyle hissedilen hava sıcaklığı da arttı. Nemden bunalanlar, Konyaaltı Sahili'ne gelerek Akdeniz'in mavi sularında kulaç attı. Yüksek nem nedeniyle kentteki birçok nokta nem bulutları arasında kaldı. Nem oranının akşam saatlerinde yüzde 80'e kadar çıkmasının beklendiği öğrenildi.
Eyyamı bahur sıcaklarının iyice hissedildiği bugünlerde Antalya’da ölçülen nem oranı yüzde 70’lere ulaştı. Uzmanlar akşam saatlerinde bu oranın yüzde 80’lere yaklaşmasını bekliyor.

haberimizvar.net-Antalya’da nem oranının yüzde 70'e ulaşması ile kenti nem bulutları kapladı. Görüş mesafesi azalırken, nemden bunalanlar yine Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Sıcak hava yurt genelinde etkili olurken, Antalya'da yüksek nem nedeniyle kentin üzerine nem bulutları çöktü. Kentte hava sıcaklığı saat 08.00 sıralarında 28 derece ölçülürken; nem ise yüzde 75'e kadar ulaştı. Saat 10.00 sıralarında ise hava sıcaklığı 29,1 dereceye ulaşırken, nem oranı yüzde 69'a düştü. Nemin etkisiyle hissedilen hava sıcaklığı da arttı. Nemden bunalanlar, Konyaaltı Sahili'ne gelerek Akdeniz'in mavi sularında kulaç attı. Yüksek nem nedeniyle kentteki birçok nokta nem bulutları arasında kaldı. Nem oranının akşam saatlerinde yüzde 80'e kadar çıkmasının beklendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.