Antalya OSB heyeti Bosna'da

GÜNDEM 18.10.2023 - 12:05, Güncelleme: 18.10.2023 - 12:05
 

Antalya OSB heyeti Bosna'da

Antalya OSB sanayicileri Bosna Hersek’te olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Ülkenin önde gelen iş insanları ile 168 yüz yüze görüşme gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Her sene dünyanın dört bir yanına, sanayici ve iş insanlarından oluşan karma ticaret heyeti programları düzenleyen Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, rotasını Bosna Hersek'in Başkenti Saraybosna'ya çevirdi. Bölge sanayicileri ve firmaların üst düzey yetkililerinden oluşan 34 kişilik Antalya OSB heyeti, ülkenin önde gelen iş insanları ile 168 yüz yüze görüşme gerçekleştirerek, olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi. EKONOMİK ve SOSYOLOJİK DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDILAR Dört gün süren programın ilk gününde T. C. Saraybosna Büyükelçiliği’ni ziyaret eden heyet, Ticaret Müşaviri Atalay Aydoğdu ve Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin’den ülkenin ekonomik, sosyolojik, siyasi durumu ve Türkiye ile olan ilişkileri hakkında bilgi verdi. Programın ikinci gününde Bosna Hersek Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda temaslarda bulunan heyet, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Fonları Direktörü Emir Pasic, Oda Başkanı Mirsad Jasarspahic ve Ticaret Bakanı Amir Hasicevic ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirip ülkede yapabilecekleri yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. ZİRAAT BANKASI’NA ZİYARET Toplantının ardından ülkenin en büyük markalarından olan Klas Sarajevo fabrikasını ziyaret eden heyet, As Holding CEO’su Madzid Avdagic ev sahipliğinde üretim bandında incelemelerde bulundu. Oldukça yoğun ve verimli geçen günü son durağı Ziraat Bankası oldu. Bosna Hersek Federasyonu Ziraat Bank Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Suer ile bir araya gelen Antalya OSB sanayicileri, etkileşimin yoğun olarak yaşandığı toplantıda merak ettikleri tüm konular hakkında bilgilendirildi. 168 FAYDALI GÖRÜŞME Programın son gününde ülkenin önde gelen iş insanları ile yüz yüze görüşmeler yapan Antalyalı sanayiciler, olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Antalya OSB firmalarını, üretim konuları ve ihracat potansiyellerine göre Saraybosna’da iş yapabilecekleri şirketler ile nokta atışı bir şekilde eşleştiren Antalya OSB Dış Ticaret Müdürlüğü, Bölge sanayicilerinin Saraybosnalı iş insanları ile 168 faydalı görüşme yapmasını sağladı. Temaslar esnasında Antalya OSB’nin yapısı, büyüklüğü ve sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı sunumlar yapan Bölge Müdürü İlhan Metin ve Heyet Başkanı Ahmet Kasapoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine plaket takdiminde bulundu.
Antalya OSB sanayicileri Bosna Hersek’te olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Ülkenin önde gelen iş insanları ile 168 yüz yüze görüşme gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Her sene dünyanın dört bir yanına, sanayici ve iş insanlarından oluşan karma ticaret heyeti programları düzenleyen Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, rotasını Bosna Hersek'in Başkenti Saraybosna'ya çevirdi. Bölge sanayicileri ve firmaların üst düzey yetkililerinden oluşan 34 kişilik Antalya OSB heyeti, ülkenin önde gelen iş insanları ile 168 yüz yüze görüşme gerçekleştirerek, olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

EKONOMİK ve SOSYOLOJİK DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Dört gün süren programın ilk gününde T. C. Saraybosna Büyükelçiliği’ni ziyaret eden heyet, Ticaret Müşaviri Atalay Aydoğdu ve Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin’den ülkenin ekonomik, sosyolojik, siyasi durumu ve Türkiye ile olan ilişkileri hakkında bilgi verdi. Programın ikinci gününde Bosna Hersek Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda temaslarda bulunan heyet, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Fonları Direktörü Emir Pasic, Oda Başkanı Mirsad Jasarspahic ve Ticaret Bakanı Amir Hasicevic ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirip ülkede yapabilecekleri yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

ZİRAAT BANKASI’NA ZİYARET

Toplantının ardından ülkenin en büyük markalarından olan Klas Sarajevo fabrikasını ziyaret eden heyet, As Holding CEO’su Madzid Avdagic ev sahipliğinde üretim bandında incelemelerde bulundu. Oldukça yoğun ve verimli geçen günü son durağı Ziraat Bankası oldu. Bosna Hersek Federasyonu Ziraat Bank Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Suer ile bir araya gelen Antalya OSB sanayicileri, etkileşimin yoğun olarak yaşandığı toplantıda merak ettikleri tüm konular hakkında bilgilendirildi.

168 FAYDALI GÖRÜŞME

Programın son gününde ülkenin önde gelen iş insanları ile yüz yüze görüşmeler yapan Antalyalı sanayiciler, olası iş birliktelikleri, yeni ihracat anlaşmaları ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Antalya OSB firmalarını, üretim konuları ve ihracat potansiyellerine göre Saraybosna’da iş yapabilecekleri şirketler ile nokta atışı bir şekilde eşleştiren Antalya OSB Dış Ticaret Müdürlüğü, Bölge sanayicilerinin Saraybosnalı iş insanları ile 168 faydalı görüşme yapmasını sağladı. Temaslar esnasında Antalya OSB’nin yapısı, büyüklüğü ve sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı sunumlar yapan Bölge Müdürü İlhan Metin ve Heyet Başkanı Ahmet Kasapoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.