Antalya OSB'nin konuğu Aşkım Kapışmak

YEREL 16.11.2023 - 22:41, Güncelleme: 16.11.2023 - 22:41
 

Antalya OSB'nin konuğu Aşkım Kapışmak

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi, 2023 Enler Söyleşi Programı kapsamında Aşkım Kapışmak'ı konuk ediyor.

haberimizvar.net- Antalya Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi, Aşkım Kapışmak'ı konuk ediyor. 21 Kasım Salı günü saat 15.00'te Antalya OSB'nin Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik, 2023 Enler Söyleşi Programı'nın bir parçası olarak gerçekleştirilecek. Program, iç ve dış katılımcılara açık olup ücretsiz olacak. Son katılım başvuru tarihi 20 Kasım Pazartesi saat 12.00 olan etkinlik için kontenjan ile sınırlı olup programa katılım kaydı koşulu bulunmakta. AŞKIM KAPIŞMAK HAKKINDA Aşkım Kapışmak, sahne sanatları eğitimi aldığı Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu eğitiminin ardından Newport International University'de Davranış Bilimleri – Psikoloji lisansını tamamladı. Beden Dili Uzmanlığı, İletişim Becerileri eğitimi ve Mindfulness eğitimini de tamamlayan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler ve eğitimler veriyor. Aşkım Kapışmak'ın çok sayıda kitabı bulunmakta olup yıllardır kendi seminerlerini düzenlemekte ve iletişim alanında eğitimler vermeye devam etmektedir. Antalya OSB'de gerçekleşecek etkinlik, iletişim becerilerini geliştirmek ve kişisel gelişime katkı sağlamak isteyen herkesi bekliyor.
Antalya Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi, 2023 Enler Söyleşi Programı kapsamında Aşkım Kapışmak'ı konuk ediyor.

haberimizvar.net- Antalya Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi, Aşkım Kapışmak'ı konuk ediyor. 21 Kasım Salı günü saat 15.00'te Antalya OSB'nin Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik, 2023 Enler Söyleşi Programı'nın bir parçası olarak gerçekleştirilecek. Program, iç ve dış katılımcılara açık olup ücretsiz olacak. Son katılım başvuru tarihi 20 Kasım Pazartesi saat 12.00 olan etkinlik için kontenjan ile sınırlı olup programa katılım kaydı koşulu bulunmakta.

AŞKIM KAPIŞMAK HAKKINDA

Aşkım Kapışmak, sahne sanatları eğitimi aldığı Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu eğitiminin ardından Newport International University'de Davranış Bilimleri – Psikoloji lisansını tamamladı. Beden Dili Uzmanlığı, İletişim Becerileri eğitimi ve Mindfulness eğitimini de tamamlayan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler ve eğitimler veriyor. Aşkım Kapışmak'ın çok sayıda kitabı bulunmakta olup yıllardır kendi seminerlerini düzenlemekte ve iletişim alanında eğitimler vermeye devam etmektedir. Antalya OSB'de gerçekleşecek etkinlik, iletişim becerilerini geliştirmek ve kişisel gelişime katkı sağlamak isteyen herkesi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.