Antalya puanı kaptı: 1-1

EKONOMİ 07.02.2021 - 19:59, Güncelleme: 07.02.2021 - 20:02
 

Antalya puanı kaptı: 1-1

Veysel, Naldo, Nuri gibi as oyunculardan yoksun kadrosuyla Denizli’ye konuk olan Antalyaspor, Rodallega’nın golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı genç yıldızı Gökdeniz ile kurtardı ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı

haberimizvar.net Önemli oyuncularından yoksun kadrosuyla lig sonuncusu Denizlispor’a konuk olan Antalyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan, Gökdeniz’in golüyle 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Cezalı Veysel ve Naldo’nun yokluğunda stoperde Kudryashov ve Ersan’ı oynatan Teknik Direktör Ersun Yanal, sağ bekte Omar Imeri’yi, sol bekte Eren’i, orta sahada da Bünyamin’i görevlendirdi. Defans hattı neredeyse tamamen değişen Şimşekler, maç boyunca savunmada açıklar verdi. Amilton’un yedek soyunup, Nuri Şahin’in kadroya alınmadığı maçın ikinci yarısında sahaya giren Podolski, haftalar sonra şans buldu. GÖKDENİZ YİNE ATTI 90 dakika boyunca rakibine oranla topla daha çok oynayan ve pozisyona giren Antalyaspor, 1 puana razı oldu. Defans kurgusu baştan sona değişen kırmızı-beyazlı ekip, Rodallega’nın attığı golde Eren’in büyük hatası ile filelerinde gol gördü. İkinci yarıda Amilton, Serdar ve Podolski’nin de oyuna girmesi ile oyunu rakip yarı alana yıkan Antalyaspor, Gökdeniz’in şık golüyle eşitliği sağladı. Podolski, Hakan ve Gökdeniz ile fırsatlar yakalayan kırmızı-beyazlılar, üstünlük sayısını atamadı. Haftayı 1 puanla kapatan Antalyaspor puanını 31’e çıkarıp 9.sırada yer alırken, lig sonuncusu Denizli 18 puanda kaldı.   Stat: Denizli Atatürk Hakemler: Zorbay Küçük **, Mehmet Cem Hanoğlu **, Samet Çavuş **. Denizlispor: Cenk **, Lopes **, Mustafa **, Sakıb **, Fabiano **, Kubilay ** (Dk. 82 Ali Yavuz *), Murawski **, Ahmet Yasin ** (Dk. 65 Mesanovic *), Sagal **, Diskerud * (Dk. 56 Bakalorz *), Rodallega ***. Antalyaspor: Boffin **, Ersan **, Eren **, Kudryashov ***, Imeri * (Dk. 46 Doğukan *), Bünyamin **, Fredy *** (Dk. 87 Serdar Gürler *), Sidney Sam * (Dk. 60 Amilton *), Hakan **, Orgill * (Dk. 70 Podolski *), Gökdeniz ***. Goller: Dk. 14 Rodallega, Dk. 74 Gökdeniz Sarı kartlar: Kubilay, Murawski, Gökdeniz, Boffin   ÖNEMLİ DAKİKALAR: 14.dakikada Diskerud’un ortasında Boffin ile anlaşmazlığa düşen Eren’in çıkarmak istediği topu önünde bulan Rodellega bomboş pozisyonda fileleri havalandırdı: 0-1. 36.dakikada Sagal’ın Eren’i geçerek sağdan getirip geriye çıkardığı topun gelişine Rodallega vurdu. Boffin’in yumrukla çıkardığı topu Murawski tamamladı, az farkla aut. 43.dakikada Denizli savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza alanı içinde buluşan Fredy’nin şutunda top yan ağlarda kaldı. 63.dakikada Denizli savunmasının çıkardığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Hakan’ın sert şutu üstten auta çıktı. 69.dakikada Hakan’ın kullandığı frikikte, barajdan seken topu arka direkte Amilton auta attı. 74.dakikada Ersan’ın defanstan attığı uzun topta Denizli savunması sektirdi. Kalecinin ileride olduğunu gören Gökdeniz, aşırtma vuruşla fileleri havalandırdı: 1-1. 90.dakikada Lopes’in ortasında Rodallega’nın kafa vuruşunu Boffin kontrol etti.
Veysel, Naldo, Nuri gibi as oyunculardan yoksun kadrosuyla Denizli’ye konuk olan Antalyaspor, Rodallega’nın golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı genç yıldızı Gökdeniz ile kurtardı ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı

haberimizvar.net

Önemli oyuncularından yoksun kadrosuyla lig sonuncusu Denizlispor’a konuk olan Antalyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan, Gökdeniz’in golüyle 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Cezalı Veysel ve Naldo’nun yokluğunda stoperde Kudryashov ve Ersan’ı oynatan Teknik Direktör Ersun Yanal, sağ bekte Omar Imeri’yi, sol bekte Eren’i, orta sahada da Bünyamin’i görevlendirdi. Defans hattı neredeyse tamamen değişen Şimşekler, maç boyunca savunmada açıklar verdi. Amilton’un yedek soyunup, Nuri Şahin’in kadroya alınmadığı maçın ikinci yarısında sahaya giren Podolski, haftalar sonra şans buldu.

GÖKDENİZ YİNE ATTI

90 dakika boyunca rakibine oranla topla daha çok oynayan ve pozisyona giren Antalyaspor, 1 puana razı oldu. Defans kurgusu baştan sona değişen kırmızı-beyazlı ekip, Rodallega’nın attığı golde Eren’in büyük hatası ile filelerinde gol gördü. İkinci yarıda Amilton, Serdar ve Podolski’nin de oyuna girmesi ile oyunu rakip yarı alana yıkan Antalyaspor, Gökdeniz’in şık golüyle eşitliği sağladı. Podolski, Hakan ve Gökdeniz ile fırsatlar yakalayan kırmızı-beyazlılar, üstünlük sayısını atamadı. Haftayı 1 puanla kapatan Antalyaspor puanını 31’e çıkarıp 9.sırada yer alırken, lig sonuncusu Denizli 18 puanda kaldı.

 

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Zorbay Küçük **, Mehmet Cem Hanoğlu **, Samet Çavuş **.

Denizlispor: Cenk **, Lopes **, Mustafa **, Sakıb **, Fabiano **, Kubilay ** (Dk. 82 Ali Yavuz *), Murawski **, Ahmet Yasin ** (Dk. 65 Mesanovic *), Sagal **, Diskerud * (Dk. 56 Bakalorz *), Rodallega ***.

Antalyaspor: Boffin **, Ersan **, Eren **, Kudryashov ***, Imeri * (Dk. 46 Doğukan *), Bünyamin **, Fredy *** (Dk. 87 Serdar Gürler *), Sidney Sam * (Dk. 60 Amilton *), Hakan **, Orgill * (Dk. 70 Podolski *), Gökdeniz ***.

Goller: Dk. 14 Rodallega, Dk. 74 Gökdeniz

Sarı kartlar: Kubilay, Murawski, Gökdeniz, Boffin

 

ÖNEMLİ DAKİKALAR:

14.dakikada Diskerud’un ortasında Boffin ile anlaşmazlığa düşen Eren’in çıkarmak istediği topu önünde bulan Rodellega bomboş pozisyonda fileleri havalandırdı: 0-1.

36.dakikada Sagal’ın Eren’i geçerek sağdan getirip geriye çıkardığı topun gelişine Rodallega vurdu. Boffin’in yumrukla çıkardığı topu Murawski tamamladı, az farkla aut.

43.dakikada Denizli savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza alanı içinde buluşan Fredy’nin şutunda top yan ağlarda kaldı.

63.dakikada Denizli savunmasının çıkardığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Hakan’ın sert şutu üstten auta çıktı.

69.dakikada Hakan’ın kullandığı frikikte, barajdan seken topu arka direkte Amilton auta attı.

74.dakikada Ersan’ın defanstan attığı uzun topta Denizli savunması sektirdi. Kalecinin ileride olduğunu gören Gökdeniz, aşırtma vuruşla fileleri havalandırdı: 1-1.

90.dakikada Lopes’in ortasında Rodallega’nın kafa vuruşunu Boffin kontrol etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.