Antalya savcılarından Peker soruşturması istedi

GÜNDEM 15.08.2022 - 13:49, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:49
 

Antalya savcılarından Peker soruşturması istedi

‘Deli Çavuş’ adlı sosyal medya hesabından yazmaya devam eden Sedat Peker’in Antalya ile ilgili attığı tweetlerin ardından Antalya Barosu eski Başkanı Polat Balkan, Antalya savcılarına açık çağrıda bulundu.

haberimizvar.net- Hakkında organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla dava açılan Sedat Peker, ilk kez Antalya’yı yazdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da adını geçiren ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaştığı tweetlerde Antalya’da ‘Minicity’nin devredilmesiyle ile ilgili iddialarda bulundu. MİNİCİTY DEVRİ  İsviçre'deyken bankaları dolandırdığını iddia ettiği Z. Y'nin bu parayla ilk şirketini kurduğunu yazan Peker, Z. Y.nin, Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü H. D. ile de ortak olarak kurduklarını iddia ettiği inşaat şirketinin, Antalya’daki 'Minicity'yi aldığını, ancak park zarar edip belediye de CHP’den AKP'ye geçince Erdoğan'a yalvararak belediyeye fahiş fiyata geri sattıklarını ileri sürdü.  BALKAN’DAN SORUŞTURMA TALEBİ Peker paylaşımlarının ardından Antalya Barosu eski Başkanı Avukat Polat Balkan, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Balkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  “Sedat Peker'in (@delicavus_ntn) iddialarıyla ilgili soruşturma başlatılması gerekli ve zorunludur. Bağımsızmış, tarafsızmış gibi davranabilecek bir tek Başsavcı, savcı yok mu? Doğru olanı yapın, haklı olanı gösterin!”
‘Deli Çavuş’ adlı sosyal medya hesabından yazmaya devam eden Sedat Peker’in Antalya ile ilgili attığı tweetlerin ardından Antalya Barosu eski Başkanı Polat Balkan, Antalya savcılarına açık çağrıda bulundu.

haberimizvar.net- Hakkında organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla dava açılan Sedat Peker, ilk kez Antalya’yı yazdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da adını geçiren ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaştığı tweetlerde Antalya’da ‘Minicity’nin devredilmesiyle ile ilgili iddialarda bulundu.

MİNİCİTY DEVRİ

 İsviçre'deyken bankaları dolandırdığını iddia ettiği Z. Y'nin bu parayla ilk şirketini kurduğunu yazan Peker, Z. Y.nin, Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü H. D. ile de ortak olarak kurduklarını iddia ettiği inşaat şirketinin, Antalya’daki 'Minicity'yi aldığını, ancak park zarar edip belediye de CHP’den AKP'ye geçince Erdoğan'a yalvararak belediyeye fahiş fiyata geri sattıklarını ileri sürdü.

 BALKAN’DAN SORUŞTURMA TALEBİ

Peker paylaşımlarının ardından Antalya Barosu eski Başkanı Avukat Polat Balkan, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Balkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 “Sedat Peker'in (@delicavus_ntn) iddialarıyla ilgili soruşturma başlatılması gerekli ve zorunludur. Bağımsızmış, tarafsızmış gibi davranabilecek bir tek Başsavcı, savcı yok mu?

Doğru olanı yapın, haklı olanı gösterin!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.