Antalya siyasetinin metroseksüelleri

YAŞAM 03.01.2020 - 18:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya siyasetinin metroseksüelleri

Düzenli cilt bakımına gidiyor, saçlarını boyatıyor, botoks yaptırıyor, manikür ve pedikürden ödün vermiyorlar. İşte Antalya’nın siyasi vitrinindeki metroseksüeller…

haberimizvar.net-Onları aslında yıllardır tanıyoruz. Hayatımızın her alanında varlar. Antalya siyasetinin kimi zaman sinirli, kimi zaman sevecen olan renkli yüzleri onlar… Siyasetin vitrinindeler…  Onlar, Antalya’nın metroseksüelleri  (bakımlı erkek)… Başkanların ortak adresi ise Say Kuaför'ün Yeşilbahçe Şubesi... Aslında burada yazdıklarımızdan çok daha fazla sayıdalar, işte sizlere bir kaçı… MUHİTTİN  BÖCEK:  25 yıldır Antalya siyasetinin içinde olan Muhittin Böcek, botokstan vazgeçmiyor. Google’a Muhittin Böcek yazarak eski ve yeni fotoğraflarını karşılaştırma fırsatı bulabilirsiniz. Düzenli olarak cilt bakımı, manikür, pedikür yaptıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beyaz saçlarını da boya ile kapatmayı ihmal etmiyor. Kuaförünü asla değiştirmiyor.  Say Kuaför Yeşilbahçe Şubesi'nde Özcan Say'a traş olan Böcek’in saç kesim stili adeta Antalya’da erkekler arasında moda oldu. Böcek’in saç kesim stilini bir çok tanınmış simada da görebilirsiniz. MENDERES TÜREL: Başkan seçilmiş olsa da, olmasa her daim Antalya gündeminde yer bulmayı başaran Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in, vazgeçemediği öncelikli şey  spor yapmak. Düzenli olarak spor yapan Türel, neredeyse tüm gününü Su Hotel’de geçirir. Her daim farklı stiller deneyen Türel, başkanlık döneminde yürüyüşünden saç sitiline kadar örnek aldığı isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ancak başkanlık koltuğunu kaybedince stilini de değiştirdi. Ne kadar dirense de son gittiği Amerika ziyaretinde botoks yaptırdı, saçlarını uzattı. Farklı stili ile AKP’nin son toplantısında ilgi toplamayı başardı. Zayıflama, botoks, saç stil değişikliği derken saçlarını da boyatan Türel, Antalyalıların karşısına bambaşka biri olarak çıktı. Botoksu yeni olmasından dolayı koca çerçeveli gözlükle insanların karşısına çıksa da, yüzündeki rötuşları saklayamadı. KEMAL ÇELİK: AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik de siyasetin metroseksüelleri arasında.  Çelik’in vazgeçilmezi beyazlamış saçlarını koyu renkli boya ile kapatmak. Manikürünü de ihmal etmeyen Çelik, saçlarını boyattığı ilk günlerde diplerine inen boya nedeniyle dikkat çekiyor. Bu nedenle çevresindeki herkes Kemal Çelik, boya yaptırdığında fark etse de gözlerini ondan kaçırıyor. ADLIHAN DERE: AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi metroseksüeller listesinde görünce şaşırabilirsiniz. Kilolarına dikkat etmediği için bu listeye girmeyi hak etmediğini düşünenlere düzenli olarak saçlarını boyatır, masajını yaptırır dersek yeterli gelir mi bilemeyiz. Esnafın temsilcisi Dere, fazla kilolarından ceketini iliklediğinde göbeğini kapatamasa da, boya ile beyaz saçlarını kapatmayı başarıyor. Muhittin Böcek tarzı saç kesimi ise, modayı takip ettiğini gösteriyor.  
Düzenli cilt bakımına gidiyor, saçlarını boyatıyor, botoks yaptırıyor, manikür ve pedikürden ödün vermiyorlar. İşte Antalya’nın siyasi vitrinindeki metroseksüeller…

haberimizvar.net-Onları aslında yıllardır tanıyoruz. Hayatımızın her alanında varlar. Antalya siyasetinin kimi zaman sinirli, kimi zaman sevecen olan renkli yüzleri onlar… Siyasetin vitrinindeler…  Onlar, Antalya’nın metroseksüelleri  (bakımlı erkek)… Başkanların ortak adresi ise Say Kuaför'ün Yeşilbahçe Şubesi... Aslında burada yazdıklarımızdan çok daha fazla sayıdalar, işte sizlere bir kaçı…

MUHİTTİN  BÖCEK:  25 yıldır Antalya siyasetinin içinde olan Muhittin Böcek, botokstan vazgeçmiyor. Google’a Muhittin Böcek yazarak eski ve yeni fotoğraflarını karşılaştırma fırsatı bulabilirsiniz. Düzenli olarak cilt bakımı, manikür, pedikür yaptıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beyaz saçlarını da boya ile kapatmayı ihmal etmiyor. Kuaförünü asla değiştirmiyor.  Say Kuaför Yeşilbahçe Şubesi'nde Özcan Say'a traş olan Böcek’in saç kesim stili adeta Antalya’da erkekler arasında moda oldu. Böcek’in saç kesim stilini bir çok tanınmış simada da görebilirsiniz.

MENDERES TÜREL: Başkan seçilmiş olsa da, olmasa her daim Antalya gündeminde yer bulmayı başaran Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in, vazgeçemediği öncelikli şey  spor yapmak. Düzenli olarak spor yapan Türel, neredeyse tüm gününü Su Hotel’de geçirir. Her daim farklı stiller deneyen Türel, başkanlık döneminde yürüyüşünden saç sitiline kadar örnek aldığı isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ancak başkanlık koltuğunu kaybedince stilini de değiştirdi. Ne kadar dirense de son gittiği Amerika ziyaretinde botoks yaptırdı, saçlarını uzattı. Farklı stili ile AKP’nin son toplantısında ilgi toplamayı başardı. Zayıflama, botoks, saç stil değişikliği derken saçlarını da boyatan Türel, Antalyalıların karşısına bambaşka biri olarak çıktı. Botoksu yeni olmasından dolayı koca çerçeveli gözlükle insanların karşısına çıksa da, yüzündeki rötuşları saklayamadı.

KEMAL ÇELİK: AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik de siyasetin metroseksüelleri arasında.  Çelik’in vazgeçilmezi beyazlamış saçlarını koyu renkli boya ile kapatmak. Manikürünü de ihmal etmeyen Çelik, saçlarını boyattığı ilk günlerde diplerine inen boya nedeniyle dikkat çekiyor. Bu nedenle çevresindeki herkes Kemal Çelik, boya yaptırdığında fark etse de gözlerini ondan kaçırıyor.

ADLIHAN DERE: AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi metroseksüeller listesinde görünce şaşırabilirsiniz. Kilolarına dikkat etmediği için bu listeye girmeyi hak etmediğini düşünenlere düzenli olarak saçlarını boyatır, masajını yaptırır dersek yeterli gelir mi bilemeyiz. Esnafın temsilcisi Dere, fazla kilolarından ceketini iliklediğinde göbeğini kapatamasa da, boya ile beyaz saçlarını kapatmayı başarıyor. Muhittin Böcek tarzı saç kesimi ise, modayı takip ettiğini gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.