Antalya soruşturmasında Çevikol mal varlığının hesabını veriyor! Sıra Başkan Vekili’ne gelecek mi?
Gazetemizin ortaya çıkardığı Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer ve ailesinin tapu kayıtları ANSET iddianamesinde yer aldı. Tutuklu Çevikol Tuncer, 137 tapu kaydıyla ilgili savunma yaparken gözler hiçbir ticari faaliyeti olmayan babası Şefik Dirgen ve aile bireylerinin üzerine toplam 80 tapu kaydı bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir’e çevrildi.
haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirakçi kuruluşu ANSET’le ilgili 1849 sayfalık iddianame, Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen rüşvet, yolsuzluk ve fuhuş soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Sekreter ve ANSET Genel Müdürü Cansel Çevikol Tuncer’in de aralarında bulunduğu 15’i tutuklu 55 sanık hakkında dava açıldı.
GAZETEMİZ ORTAYA ÇIKARMIŞTI
‘haberimizvar.net’te yayınlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer ile aile bireylerinin üzerine kayıtlı 137 tapu kaydı ANSET iddianamesinde yer aldı. Bilirkişi tespitlerine rağmen mal varlığı artışıyla ilgili iddiaları kabul etmeyen Cansel Çevikol Tuncer, “Şahsımın bu yolla sanki maddi menfaat temin etmiş gibi algı yaratılmasını da asla kabul etmiyorum. Ben ve eşim varlıklı ailelere mensubuz. Bu mal varlığımız eşimin ve benim miras ve mesleki kazançlarımızdan kaynaklanmaktadır.” diye ifade vermesine karşın mal varlığının 2020 yılı sonrası elde ettiği iddianameye girdi.
80 DAİRE NEREDEN GELDİ?
Eski Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer cezaevinde mal varlığı hesabını verirken gazetemizin 3 Eylül 2025 tarihinde ‘Dirgen Ailesi Başkan Böcek’ten zengin çıktı’ başlığıyla yayınlanan haberimizde, tutuklu Muhittin Böcek’e ait 76 adet tapu kaydı bulunurken yerine vekil bıraktığı Büşra Dirgen Özdemir ve aile bireylerinin üzerine toplam 80 tapu kaydı bulunduğu belgeleriyle yayınlanmıştı.
DİRGEN AİLESİ’NİN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ
Dirgen Ailesi’nin Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Korkuteli ve Kemer ilçelerinde bulunan tapu kayıtları şaşkınlık yaratmıştı. Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir’in bir, hiçbir ticari faaliyeti olmayan babası Şefik Dirgen’in üzerine 66, annesi Serpil Dirgen’in üzerine 9, bir dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevini yürüten, şimdilerde Özel Kalem kadrosunda görev yapan eşi Hamdi Behiç Özdemir’in üzerine 4 tapu kaydıyla ilgili kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmamıştı.
Kaynak: Haber Merkezi
Gözden Kaçmasın
Antalya'da Likya Yolu'nda kayıp aranıyor!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Antalya'da fuhuş operasyonunda 15 kişi gözaltında




Son Haberler
Antalya soruşturmasında Çevikol mal varlığının hesabını veriyor! Sıra Başkan Vekili’ne gelecek mi?



