'Antalya Türk Turizminin amiral gemisi'

YEREL 16.01.2024 - 16:10, Güncelleme: 16.01.2024 - 17:09
 

'Antalya Türk Turizminin amiral gemisi'

34'üncü Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı'nın açılışında konuşan Vali Hulusi Şahin, "Antalya Türk Turizminin amiral gemisi oldu" dedi. Şahin, 2028 yılında 100 milyar dolar turizm gelirinin hedeflendiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya’da bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 16-19 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarın, 50 farklı ülkeden ve yurtiçinden 300’ün üzerinde katılımcı ile 50 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirmesi bekleniyor. Fuarın Açılış Törenine Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Vali Yardımcısı Erol Tanrıkulu, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, kurum müdürleri, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, STK ve sektör temsilcileri katıldı.  TÜRKİYE TURİZMİNDE ANTALYA AMİRAL GEMİSİ ANFAŞ Hotel Equipment fuarının turizm sektöründeki önemine dikkat çeken  “Vali Hulusi Şahin, “Bugün burada yine çok değerli ve hedef odaklı bir fuardayız. Fuarlarımızın böyle dalyalar yapması bizlere gurur veriyor. Bu açıdan organizatör kuruluş ANFAŞ’a ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.  Türkiye turizmde çok büyük ilerleme katetti. Antalya’da bunun amiral gemisi oldu.” dedi.  “HEDEFİMİZ 100 MİLYON TURİST 100 MİLYAR DOLAR GELİR” 5 yıl içerisinde Türkiye’nin turizm hedeflerine değinen Vali Şahin “Bugün Antalya olarak 650 bin turistik yatak sayısına sahibiz. Dünya turizm listesinde ilk 10 a giriyoruz. Turizm konusunda Fransa ve İtalya gibi turizm ülkeleri ile yarışıyoruz. 2028 yılında Hedefimiz 100 milyar dolar turizm geliri. Bunu 5 yıl içerisinde yapabilecek potansiyele ve güce sahibiz. Bunun için alt yapımız var. Bu rakamlara ulaşmamızda bu fuarların katkısı görmezden gelinemez. Fuarların desteklenmesini çok önemli buluyorum. Bu konuda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız.  Yerel yönetimler, odalarımız, sanayicilerimiz, turizmcilerimiz hazır. Fuarımızın ticaretimize olumlu katkılar sağlamasını ve dev adımlar atan Türk turizmini daha da ilerletmesini diliyorum. ” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından fuara katılan firmaların standlarını ve ürünlerini inceleyen Valimiz Hulusi Şahin fuardaki ürünler ve sektörel hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
34'üncü Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı'nın açılışında konuşan Vali Hulusi Şahin, "Antalya Türk Turizminin amiral gemisi oldu" dedi. Şahin, 2028 yılında 100 milyar dolar turizm gelirinin hedeflendiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalya’da bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 16-19 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarın, 50 farklı ülkeden ve yurtiçinden 300’ün üzerinde katılımcı ile 50 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirmesi bekleniyor.

Fuarın Açılış Törenine Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Vali Yardımcısı Erol Tanrıkulu, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, kurum müdürleri, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, STK ve sektör temsilcileri katıldı.

 TÜRKİYE TURİZMİNDE ANTALYA AMİRAL GEMİSİ

ANFAŞ Hotel Equipment fuarının turizm sektöründeki önemine dikkat çeken  “ Vali Hulusi Şahin, “Bugün burada yine çok değerli ve hedef odaklı bir fuardayız. Fuarlarımızın böyle dalyalar yapması bizlere gurur veriyor. Bu açıdan organizatör kuruluş ANFAŞ’a ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.  Türkiye turizmde çok büyük ilerleme katetti. Antalya’da bunun amiral gemisi oldu.” dedi.

 “HEDEFİMİZ 100 MİLYON TURİST 100 MİLYAR DOLAR GELİR”

5 yıl içerisinde Türkiye’nin turizm hedeflerine değinen Vali Şahin “Bugün Antalya olarak 650 bin turistik yatak sayısına sahibiz. Dünya turizm listesinde ilk 10 a giriyoruz. Turizm konusunda Fransa ve İtalya gibi turizm ülkeleri ile yarışıyoruz. 2028 yılında Hedefimiz 100 milyar dolar turizm geliri. Bunu 5 yıl içerisinde yapabilecek potansiyele ve güce sahibiz. Bunun için alt yapımız var. Bu rakamlara ulaşmamızda bu fuarların katkısı görmezden gelinemez. Fuarların desteklenmesini çok önemli buluyorum. Bu konuda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız.  Yerel yönetimler, odalarımız, sanayicilerimiz, turizmcilerimiz hazır. Fuarımızın ticaretimize olumlu katkılar sağlamasını ve dev adımlar atan Türk turizmini daha da ilerletmesini diliyorum. ” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından fuara katılan firmaların standlarını ve ürünlerini inceleyen Valimiz Hulusi Şahin fuardaki ürünler ve sektörel hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.