Antalya uçağında bomba alarmı

GÜNDEM 24.08.2023 - 17:22, Güncelleme: 24.08.2023 - 17:34
 

Antalya uçağında bomba alarmı

Leicester'dan Antalya'ya gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan LS653 sefer sayılı Jet2 uçağında, seyahat etmekte olan bir yolcu tarafından yapılan bomba ihbarı polisleri harekete geçirdi.

haberimizvar.net- İngiltere-Antalya seferini yapmaya hazırlanan LS653 sefer sayılı Jet2 uçağında bir yolcunun 'üzerimde patlayıcı madde var' demesi üzerine polis ekipleri uçağın etrafını sardı. Ardondan kabine giren polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen yolcuyu 'uçakta patlayıcı madde bulundurma' şüphesiyle gözaltına aldı. Yolcu güvenli bir şekilde uçaktan çıkarıldı.    Yolcu uçaktan indirildikten sonra uçakta detaylı arama yapan polis ekipleri herhangi bir patlayıcıya rastlamadı.  Olay sonucu 16:45'te kalkması gereken uçak yaşanan olay nedeniyle 20:18'de havalandı. 
Leicester'dan Antalya'ya gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan LS653 sefer sayılı Jet2 uçağında, seyahat etmekte olan bir yolcu tarafından yapılan bomba ihbarı polisleri harekete geçirdi.

haberimizvar.net- İngiltere-Antalya seferini yapmaya hazırlanan LS653 sefer sayılı Jet2 uçağında bir yolcunun 'üzerimde patlayıcı madde var' demesi üzerine polis ekipleri uçağın etrafını sardı. Ardondan kabine giren polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen yolcuyu 'uçakta patlayıcı madde bulundurma' şüphesiyle gözaltına aldı. Yolcu güvenli bir şekilde uçaktan çıkarıldı. 
 

Yolcu uçaktan indirildikten sonra uçakta detaylı arama yapan polis ekipleri herhangi bir patlayıcıya rastlamadı.  Olay sonucu 16:45'te kalkması gereken uçak yaşanan olay nedeniyle 20:18'de havalandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.