Antalya uçağında yaşananlara bak!

GÜNDEM 29.11.2023 - 14:05, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:40
 

Antalya uçağında yaşananlara bak!

Antalya - Rusya uçağında bir kadın yolcunun yanındaki erkek yolcuya oral seks yaptığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Rusya'nın Pobeda Havayolları’na ait uçağında, Antalya - Moskova seferi sırasında bir kadın yolcu yanında oturan erkek yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.  BAZA haber ajansında yer alan habere göre, beş saatlik uçuş sonunda Rus polisi, 29 yaşındaki Valeria adlı kadını tutukladı. Yolcular ve mürettebat, Vnukovo Havaalanı'nda polisin sarhoş kadını tutuklamasını alkışladı. Görgü tanıkları, kadının yanında oturan erkeğin başlangıçta Valeria isimli kadına direnmeye ve onu itmeye çalıştığını ancak kadının erkeğe oral seks yapmasına büyük bir şaşkınlıkla tanık olduklarını iddia etti. Kadının birçok tuhaf davranışta bulunduğunu öne süren görgü tanıkları, kadının sarhoş olduğunu, uyarılmasına rağmen elektronik sigara içtiğini ve diğer yolcuları çileden çıkardığını anlattı. Kadının ayrıca davranışlarını örtbas etmek için uçuş ekibine yüz dolarlık bir rüşvet vermeye çalıştı ancak bir hostes parayı çöp kutusuna attı. Valeria, çöp kutusunu uçağın zeminine boşaltıp parayı yerden aldı.
Antalya - Rusya uçağında bir kadın yolcunun yanındaki erkek yolcuya oral seks yaptığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Rusya'nın Pobeda Havayolları’na ait uçağında, Antalya - Moskova seferi sırasında bir kadın yolcu yanında oturan erkek yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. 

BAZA haber ajansında yer alan habere göre, beş saatlik uçuş sonunda Rus polisi, 29 yaşındaki Valeria adlı kadını tutukladı. Yolcular ve mürettebat, Vnukovo Havaalanı'nda polisin sarhoş kadını tutuklamasını alkışladı.

Görgü tanıkları, kadının yanında oturan erkeğin başlangıçta Valeria isimli kadına direnmeye ve onu itmeye çalıştığını ancak kadının erkeğe oral seks yapmasına büyük bir şaşkınlıkla tanık olduklarını iddia etti.

Kadının birçok tuhaf davranışta bulunduğunu öne süren görgü tanıkları, kadının sarhoş olduğunu, uyarılmasına rağmen elektronik sigara içtiğini ve diğer yolcuları çileden çıkardığını anlattı.

Kadının ayrıca davranışlarını örtbas etmek için uçuş ekibine yüz dolarlık bir rüşvet vermeye çalıştı ancak bir hostes parayı çöp kutusuna attı. Valeria, çöp kutusunu uçağın zeminine boşaltıp parayı yerden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.