Antalya Ultra Maratonu başladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 23.12.2023 - 19:51, Güncelleme: 23.12.2023 - 19:51
 

Antalya Ultra Maratonu başladı

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Ultra Maratonu başladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesinin "Maviden beyaza" sloganıyla düzenlediği organizasyona, 39 ülkeden 1720 sporcu katıldı. Maratonun ilk gününde Konyaaltı sahilinden Geyikbayırı ile Saklıkent'e uzanan 31, 57 ve 85 kilometrelik parkurlarda koşan sporcular, ilçenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatını yakaladı. Maratonun 85 kilometrelik etabında, geçen yılın şampiyonu Sergey Sokolov 8.52.41'lik derecesiyle yine birinci tamamladı. Maratonun ikinci uzun parkurundaki 57 kilometrelik yarışın galibi ise 6.24.48'lik derecesiyle Denis Torshin oldu. 31 kilometrelik parkurda da Artem Popov 2.19.52'lik derecesiyle rakiplerine üstünlük sağladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri uluslararası maratona yoğun katılım olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirti. Antalya Ultra Maraton, yarın 5 ve 12K koşuları ile Pati Run parkurlarındaki mücadelelerin ardından ödül töreniyle sona erecek.    
Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Ultra Maratonu başladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesinin "Maviden beyaza" sloganıyla düzenlediği organizasyona, 39 ülkeden 1720 sporcu katıldı.

Maratonun ilk gününde Konyaaltı sahilinden Geyikbayırı ile Saklıkent'e uzanan 31, 57 ve 85 kilometrelik parkurlarda koşan sporcular, ilçenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatını yakaladı.

Maratonun 85 kilometrelik etabında, geçen yılın şampiyonu Sergey Sokolov 8.52.41'lik derecesiyle yine birinci tamamladı.

Maratonun ikinci uzun parkurundaki 57 kilometrelik yarışın galibi ise 6.24.48'lik derecesiyle Denis Torshin oldu. 31 kilometrelik parkurda da Artem Popov 2.19.52'lik derecesiyle rakiplerine üstünlük sağladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri uluslararası maratona yoğun katılım olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirti.

Antalya Ultra Maraton, yarın 5 ve 12K koşuları ile Pati Run parkurlarındaki mücadelelerin ardından ödül töreniyle sona erecek.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.