Antalya Valiliği'nde çifte protokol

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.11.2023 - 14:39, Güncelleme: 15.11.2023 - 14:39
 

Antalya Valiliği'nde çifte protokol

Antalya Valiliği’nde, Kepez ilçesine inşa edilecek Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi ve Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi için protokol imzalandı.

haberimizvar.net- Dünya çapında sağlık alanında adını en iyiler arasında yazdıran Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlık alanında gücüne güç katmaya devam ediyor. Antalya Valiliği'nde gerçekleştirilen çifte protokolle, Kepez ilçesine inşa edilecek Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi ve Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi için protokol imzalandı. Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine, Vali Hulusi Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, hayırseverler Hasibe Özkan Acar ve Hasan Acar katıldı. Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen taşınmaz üzerine, hayırseverler Hasibe Özkan ve Hasan Acar tarafından inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü imzalandı. Tamamı hayırseverler tarafından yapılacak olan sağlık merkezinin adının Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi olacağı belirtildi. KEPEZ'E 4 HEKİMLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Düzenlenen ikinci protokolde ise, Kepez Yeni Mahalle’de 15 parsel üzerine yapılacak olan 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve Kepez Yaşam Merkezi Hizmet Binası (SHM) için hayırsever Evren Ari ile imza töreni gerçekleştirildi. Hayırsever Evar İnşaat şirketi ve Kepez Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan Antalya Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi’nin, bitirildikten sonra Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne aktarılacağı belirtildi.  
Antalya Valiliği’nde, Kepez ilçesine inşa edilecek Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi ve Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi için protokol imzalandı.

haberimizvar.net- Dünya çapında sağlık alanında adını en iyiler arasında yazdıran Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlık alanında gücüne güç katmaya devam ediyor. Antalya Valiliği'nde gerçekleştirilen çifte protokolle, Kepez ilçesine inşa edilecek Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi ve Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi için protokol imzalandı. Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine, Vali Hulusi Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, hayırseverler Hasibe Özkan Acar ve Hasan Acar katıldı.


Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen taşınmaz üzerine, hayırseverler Hasibe Özkan ve Hasan Acar tarafından inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü imzalandı. Tamamı hayırseverler tarafından yapılacak olan sağlık merkezinin adının Kepez Teslime – Hüseyin Acar Aile Sağlığı Merkezi olacağı belirtildi.

KEPEZ'E 4 HEKİMLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Düzenlenen ikinci protokolde ise, Kepez Yeni Mahalle’de 15 parsel üzerine yapılacak olan 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve Kepez Yaşam Merkezi Hizmet Binası (SHM) için hayırsever Evren Ari ile imza töreni gerçekleştirildi. Hayırsever Evar İnşaat şirketi ve Kepez Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan Antalya Kepez Bedreddin Ari Sağlık Hayat Yaşam Merkezi’nin, bitirildikten sonra Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne aktarılacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.