Antalya yarın yağışlı

GÜNDEM 17.11.2023 - 11:20, Güncelleme: 17.11.2023 - 11:46
 

Antalya yarın yağışlı

Meteoroloji Antalya için şiddetli yağış uyarısı yaptı. Türkiye, bu geceden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Antalya'da yarın sabahtan itibaren şiddetli yağış bekleniyor.

haberimizvar.net- Hava durumu ile ilgili Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; bugün Artvin, Hakkari, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli yağış beklenirken, yarın ise yurdun tamamında kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de şiddetli yağış ve Doğu Anadolu bölgesinde etkili olması beklenen kar yağışı ile ilgili uyardı. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava durumu ile ilgili gelen son dakika bilgileri paylaştı. Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugün Cuma, Doğu Anadolu’da yağış kuvvetli. Gece Trakya’dan başlayacak şiddetli yağmur sabah saatlerinde İstanbul’u da etkileyecek. Bu sistem Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz bölgelerinde yarın etkili olacak. Cumartesi sabah etkili olmaya başlayacak şiddetli yağmur İstanbul, Trakya, İzmir, Muğla, Denizli, Bursa, Kocaeli, Antalya, Mersin, Adana, Hatay ve aksam saatlerinde Ankara, Bolu, Kastamonu da su baskınları yapabilir.Cumartesi gece ve Pazar günü kuzeyden başlayarak hızlı bir soğuma var. Bu soğuma Kırklareli Marmara’nın güney doğusu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur yükseklerde kar yapar. Pazar akşamı ve pazartesi Doğu Anadolu’da kar etkili olabilir ulaşıma dikkat!
Meteoroloji Antalya için şiddetli yağış uyarısı yaptı. Türkiye, bu geceden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Antalya'da yarın sabahtan itibaren şiddetli yağış bekleniyor.

haberimizvar.net- Hava durumu ile ilgili Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; bugün Artvin, Hakkari, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli yağış beklenirken, yarın ise yurdun tamamında kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de şiddetli yağış ve Doğu Anadolu bölgesinde etkili olması beklenen kar yağışı ile ilgili uyardı.

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava durumu ile ilgili gelen son dakika bilgileri paylaştı. Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Cuma, Doğu Anadolu’da yağış kuvvetli. Gece Trakya’dan başlayacak şiddetli yağmur sabah saatlerinde İstanbul’u da etkileyecek. Bu sistem Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz bölgelerinde yarın etkili olacak.

Cumartesi sabah etkili olmaya başlayacak şiddetli yağmur İstanbul, Trakya, İzmir, Muğla, Denizli, Bursa, Kocaeli, Antalya, Mersin, Adana, Hatay ve aksam saatlerinde Ankara, Bolu, Kastamonu da su baskınları yapabilir.Cumartesi gece ve Pazar günü kuzeyden başlayarak hızlı bir soğuma var. Bu soğuma Kırklareli Marmara’nın güney doğusu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur yükseklerde kar yapar. Pazar akşamı ve pazartesi Doğu Anadolu’da kar etkili olabilir ulaşıma dikkat!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.