Antalya ziyaretinden sonra açıkladı

GÜNDEM 16.11.2021 - 15:22, Güncelleme: 16.11.2021 - 15:22
 

Antalya ziyaretinden sonra açıkladı

Geçtiğimiz hafta Antalya'da halk otobüsü esnafıyla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf bakanlığı kurulacağını söyledi

haberimizvar.net- Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Özel Halk Otobüsü Bileşenleri tarafından davet edildiğini ve sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini sıraladığını belirtti. Kılıçdaroğlu'nun saydığı çözüm önerileri şöyle oldu:  "Kesinlikle bir esnaf bakanlığı kuracağız. Özel Halk Otobüsleri ile ilgili mevzuatı tekleştireceğiz. Devlet veya hükümet, bedava bindirdiği kişinin parasını ödeyecek. Özel Halk Otobüslerinin ve şoförlerinin kazanılmış haklarını aynen koruyacağız. Her önüne gelene plaka vermeyeceğiz. Kamunun tahahhüt ettiği ücret zamanında ödemezse sahibine faiz ödeyecek. Yeni araç alındığı zaman KOSGEB ya da Esnaf Kefalet Kooperatifi en az 1 milyon lira olmak üzere düşük faizli kredi verecek."
Geçtiğimiz hafta Antalya'da halk otobüsü esnafıyla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf bakanlığı kurulacağını söyledi

haberimizvar.net- Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Özel Halk Otobüsü Bileşenleri tarafından davet edildiğini ve sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini sıraladığını belirtti. Kılıçdaroğlu'nun saydığı çözüm önerileri şöyle oldu: 

"Kesinlikle bir esnaf bakanlığı kuracağız. Özel Halk Otobüsleri ile ilgili mevzuatı tekleştireceğiz. Devlet veya hükümet, bedava bindirdiği kişinin parasını ödeyecek. Özel Halk Otobüslerinin ve şoförlerinin kazanılmış haklarını aynen koruyacağız. Her önüne gelene plaka vermeyeceğiz. Kamunun tahahhüt ettiği ücret zamanında ödemezse sahibine faiz ödeyecek. Yeni araç alındığı zaman KOSGEB ya da Esnaf Kefalet Kooperatifi en az 1 milyon lira olmak üzere düşük faizli kredi verecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.