Antalya'da 4 bin kişiye KADES ve UYUMA tanıtıldı

YEREL 23.01.2024 - 10:47, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:02
 

Antalya'da 4 bin kişiye KADES ve UYUMA tanıtıldı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek için Toplum Destekli Polislik Hizmetleri'ni sürdürüyor.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği'nden verilen bilgiye göre, önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacıyla çalışmalara devam ediliyor. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeliyle sorunlu bölgeler olarak bilinen Yeşildere, Doğuyaka, Gebizli mahallelerinde bulunan işyeri, site, semt pazarı, park, bahçe ve okullarda 'İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Yankesicilik' suçlarından korunma yöntemleri konularında 4 bin kişiye bilgilendirme yapıldığı belirtiliyor. Bilgilendirme çalışmalarında kadın ve çocukların fiziksel ve psikolojik şiddete karşı korunmasını amaçlayan, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) ve narkotik suçlarla daha seri müdahale imkanı sağlayan 'UYUMA' mobil uygulamalarının tanıtıldığı bildiriliyor.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek için Toplum Destekli Polislik Hizmetleri'ni sürdürüyor.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği'nden verilen bilgiye göre, önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacıyla çalışmalara devam ediliyor.

Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeliyle sorunlu bölgeler olarak bilinen Yeşildere, Doğuyaka, Gebizli mahallelerinde bulunan işyeri, site, semt pazarı, park, bahçe ve okullarda 'İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Yankesicilik' suçlarından korunma yöntemleri konularında 4 bin kişiye bilgilendirme yapıldığı belirtiliyor. Bilgilendirme çalışmalarında kadın ve çocukların fiziksel ve psikolojik şiddete karşı korunmasını amaçlayan, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) ve narkotik suçlarla daha seri müdahale imkanı sağlayan 'UYUMA' mobil uygulamalarının tanıtıldığı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.