Antalya’da 4 kaymakam değişti

GÜNDEM 20.08.2021 - 10:24, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:24
 

Antalya’da 4 kaymakam değişti

10 gün süren orman yangınları ve beraat ettirdiği otel sahibiyle kutlama yemeği yiyen ağır ceza hakimiyle gündemden düşmeyen Manavgat’ın kaymakamı Mustafa Yiğit Didim’e atandı. Aksu, Kemer ve Gazipaşa kaymakamları da değişti.

haberimizvar.net- Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da görev yapan mülki idare amirlerinin de arasında yer aldığı 624 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete’de yayımladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.  ANTALYA’YA YAPILAN ATAMALAR  Türkiye gündemine 10 gün süren orman yangınları ve beraat ettirdiği sanıkla kutlama yemeği yiyen ağır ceza hakimiyle gelen Manavgat’ın kaymakamı Mustafa Yiğit, Aydın’ın Didim ilçesine atandı. Yerine Balıkesir Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir getirildi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün Hatay Dörtyol’a atanırken, yerine Mersin’den Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin görevlendirildi. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç İzmir Urla’ya gönderildi. Dayanç’ın yerine Aydın Vali Yardımcısı Yücel Gemici gelecek. Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk ise Antalya Valiliği bünyesinde hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Onun yerine de Bingöl Yayladere Kaymakamı Orhan Altun atandı. Antalya Vali Yardımcısı Ali Taşkın Balaban da Isparta Vali Yardımcısı oldu.  
10 gün süren orman yangınları ve beraat ettirdiği otel sahibiyle kutlama yemeği yiyen ağır ceza hakimiyle gündemden düşmeyen Manavgat’ın kaymakamı Mustafa Yiğit Didim’e atandı. Aksu, Kemer ve Gazipaşa kaymakamları da değişti.

haberimizvar.net- Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da görev yapan mülki idare amirlerinin de arasında yer aldığı 624 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete’de yayımladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

 ANTALYA’YA YAPILAN ATAMALAR

 Türkiye gündemine 10 gün süren orman yangınları ve beraat ettirdiği sanıkla kutlama yemeği yiyen ağır ceza hakimiyle gelen Manavgat’ın kaymakamı Mustafa Yiğit, Aydın’ın Didim ilçesine atandı. Yerine Balıkesir Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir getirildi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün Hatay Dörtyol’a atanırken, yerine Mersin’den Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin görevlendirildi. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç İzmir Urla’ya gönderildi. Dayanç’ın yerine Aydın Vali Yardımcısı Yücel Gemici gelecek. Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk ise Antalya Valiliği bünyesinde hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Onun yerine de Bingöl Yayladere Kaymakamı Orhan Altun atandı. Antalya Vali Yardımcısı Ali Taşkın Balaban da Isparta Vali Yardımcısı oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.