Antalya'da 4 kilo esrar ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2023 - 11:23, Güncelleme: 17.12.2023 - 11:23
 

Antalya'da 4 kilo esrar ele geçirildi

Antalya’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram esrar ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla şehre uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şehir merkezinde yapılan 2 ayrı operasyonda 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.   4 şahıs hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan tahkikat düzenlenerek, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı.
Antalya’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram esrar ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla şehre uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şehir merkezinde yapılan 2 ayrı operasyonda 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
 

4 şahıs hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan tahkikat düzenlenerek, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.