Antalya'da 40'ıncı yıl kutlaması

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2023 - 11:22, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:22
 

Antalya'da 40'ıncı yıl kutlaması

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin(KKTC)40'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya'da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. KKTC Antalya Başkonsolosluğu'nca düzenlenen resepsiyonu yoğun katılım oldu.

haberimizvar.net- KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 40’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya’da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. KKTC Antalya Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen resepsiyona katılım yoğun oldu. KKTC'nin 40'ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle Antalya’da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. Resepsiyona Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcısı Mustafa Hulisi Arat, Kaymakamlar, kurum ve kuruluş müdürleri, KKTC Başkonsolosu Cem Topçu ve eşi Arzu Topçu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gaziler katıldı. 'KKTC İLELEBET VAR OLACAKTIR' Resepsiyonda konuşan Başkonsolos Cem Topçu, KKTC’nin 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü kutlayarak, "Kıbrıs Türkünün, Türk tarafının bir 50 yıl daha beklemeye tahammülü yoktur. Öncelikle Kıbrıs Türkünün egemen eşitliği, eşit statüsü teyit edilmelidir. Uluslararası toplum da bilmelidir ki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vardır ve ilelebet var olacaktır" dedi. Vali Şahin ise, KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıkları ifade etti. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin(KKTC)40'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya'da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. KKTC Antalya Başkonsolosluğu'nca düzenlenen resepsiyonu yoğun katılım oldu.

haberimizvar.net- KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 40’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya’da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. KKTC Antalya Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen resepsiyona katılım yoğun oldu.

KKTC'nin 40'ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle Antalya’da 'Cumhuriyet Resepsiyonu' düzenlendi. Resepsiyona Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcısı Mustafa Hulisi Arat, Kaymakamlar, kurum ve kuruluş müdürleri, KKTC Başkonsolosu Cem Topçu ve eşi Arzu Topçu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gaziler katıldı.

' KKTC İLELEBET VAR OLACAKTIR'

Resepsiyonda konuşan Başkonsolos Cem Topçu, KKTC’nin 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü kutlayarak, "Kıbrıs Türkünün, Türk tarafının bir 50 yıl daha beklemeye tahammülü yoktur. Öncelikle Kıbrıs Türkünün egemen eşitliği, eşit statüsü teyit edilmelidir. Uluslararası toplum da bilmelidir ki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vardır ve ilelebet var olacaktır" dedi. Vali Şahin ise, KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıkları ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.