Antalya'da 504.215 öğrenci için ders zili çalıyor

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.09.2023 - 13:03, Güncelleme: 10.09.2023 - 13:10
 

Antalya'da 504.215 öğrenci için ders zili çalıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, 1803 okulda 36 bin 421 öğretmen ve 504 bin 215 öğrencinin ders başı yapacağını belirterek, İlköğretim Haftası'nı kutlayan mesaj yayımladı.

haberimizvar.net- "Yeni heyecanlar, yeni mutluluklar ve yeni hedeflerle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımıza başlıyoruz. Okulların açıldığı bu haftayı kapsayan İlköğretim Haftamız kutlu olsun. Yeni Eğitim Öğretim Yılımız hayırlı uğurlu olsun" diyen Vali Şahin'in yayımladığı mesaj şöyle; "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur' demiştir. Biz; eğitime önem veren, çocuklarımızın istikbalini her şeyden önce gören bir milletiz. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki; Türk Milletinin zeki, çalışkan ve çevik gençleri başarılı olduğunda, milletçe bizleri gururlandırdıkları gibi ülkesini de muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacaktır. Çocuklarımıza sağlıklı, güvenli, kaliteli ve nitelikli bir eğitim imkânı sunmak için devlet olarak biz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kıymetli hayırseverlerimizle birlikte çalışıyoruz. Antalya bir eğitim şehri. Eğitimle bütünleşmiş bir şehir. 1.803 okulumuzda 36 bin 421 öğretmenimiz ve 504 bin 215 öğrencimiz ders zilinin çalınmasıyla birlikte sınıflarda yerini alacak. Çocuklarımızla güçlü ve etkili bir iletişim ağı, sağlam bir gönül bağı kurarak onların eğitim-öğretimlerinin yanında sportif, sanatsal kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sunacağız. Milli, manevi ve bilimsel değerler ışığında fikri ve vicdanı hür gençler olarak ülkemizin geleceğinde önemli yer tutacak bireyler olmaları için inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." 
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, 1803 okulda 36 bin 421 öğretmen ve 504 bin 215 öğrencinin ders başı yapacağını belirterek, İlköğretim Haftası'nı kutlayan mesaj yayımladı.

haberimizvar.net- "Yeni heyecanlar, yeni mutluluklar ve yeni hedeflerle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımıza başlıyoruz. Okulların açıldığı bu haftayı kapsayan İlköğretim Haftamız kutlu olsun. Yeni Eğitim Öğretim Yılımız hayırlı uğurlu olsun" diyen Vali Şahin'in yayımladığı mesaj şöyle;

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur' demiştir. Biz; eğitime önem veren, çocuklarımızın istikbalini her şeyden önce gören bir milletiz. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki; Türk Milletinin zeki, çalışkan ve çevik gençleri başarılı olduğunda, milletçe bizleri gururlandırdıkları gibi ülkesini de muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacaktır. Çocuklarımıza sağlıklı, güvenli, kaliteli ve nitelikli bir eğitim imkânı sunmak için devlet olarak biz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kıymetli hayırseverlerimizle birlikte çalışıyoruz. Antalya bir eğitim şehri. Eğitimle bütünleşmiş bir şehir. 1.803 okulumuzda 36 bin 421 öğretmenimiz ve 504 bin 215 öğrencimiz ders zilinin çalınmasıyla birlikte sınıflarda yerini alacak. Çocuklarımızla güçlü ve etkili bir iletişim ağı, sağlam bir gönül bağı kurarak onların eğitim-öğretimlerinin yanında sportif, sanatsal kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sunacağız. Milli, manevi ve bilimsel değerler ışığında fikri ve vicdanı hür gençler olarak ülkemizin geleceğinde önemli yer tutacak bireyler olmaları için inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.