Antalya'da AKP aday adayları tam liste!

YEREL 27.11.2023 - 14:20, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:10
 

Antalya'da AKP aday adayları tam liste!

Ak Parti'de 9 Kasım'da başlayan aday adaylığı başvurusu sona erdikten sonra, gözler 26 Kasım Pazar günü yapılan temayül yoklamasından çıkacak sonuçlara çevrildi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgilere göre, AK Parti'de Antalya'nın 19 ilçesinde 66 belediye başkan aday adayı başvuruda bulundu. Ak Parti'de 10 başvuru ile Serik ilk sırada yer alırken, Kepez'e 7, Muratpaşa'ya 2 aday adaylığı başvurusu yapıldı. Konyaaltı için ise henüz resmi bir başvuru olmadı. TÜTÜNCÜ 3 DÖNEM KURALINA TAKILDI 3 dönem kuralına takılan Hakan Tütüncü'den boşalacak Kepez Belediye Başkanlığı için Rıza Sümer, Bahattin Bayraktar, Rüştü Peker, Mustafa Özsoy, Yusuf İşeri, İbrahim Yavuz ve Soner Erkaya talip oldu. Muratpaşa'da Özdemir Manavoğlu ve Nedim Tekerli, Kaş'ta Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş doğal aday olarak temayüle girerken, tek başvuruyu Tevfik Taner yaptı. Serik'te Ramazan Çalık, Hasan Yıldırım, Ramazan Dolay, Levent Konur, Bülent Aydın, Veli Vural, Mustafa Deniz Yılmaz, İzzet Yılmaz, Fatih Kabadayı ve Yetkin Selvi aday adayı oldu. Antalya'nın diğer ilçelerinde belediye başkan aday adayları ise şu isimlerden oluştu: MANAVGAT Süleyman Okudan, Hasan Öz, Emel Özden, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz, Turgay Akar, Baturalp Kaya, Ali Rıza Öner, Abdülkerim Yeşildağ ALANYA Mustafa Toklu. KEMER İsmail Selami Minta, İsmail Kaya, Ferruh Derin ve Ramazan Şeker. KUMLUCA Arif Yavuzer, Şefik Durdaş, Mehmet Toprak, Kerim Karaca ve Hüseyin Orhantekin AKSEKİ İbrahim Özkan, Eren Yenidünya ve Şükrü Öz AKSU Celil Göçen, Emin Bal, Durmuş Kaan Şahin ve Mustafa Akış DEMRE Veli Sertbaş, Yusuf Günay, Ali Rıza Soylu, Mehmet Koparıcı ve Bayram Arıcı DÖŞEMEALTI Ramazan Gürman, Cihan Bulut, Mustafa Toptaş, Bekir Kıvrım ve Cemal Türker ELMALI Ümit Öztekin ve Halil Akar FİNİKE Kaan Osman Sarıoğlu, Osman Aladağ, Faruk Kurt, Emin Madenci, Semih Uygur KORKUTELİ Kemal Bayraktar. GAZİPAŞA Esen Uysal Diler, Adil Çelik, Ali Doğan, Mustafa Akçocuk, Ali Rıza Büyükakça İBRADI Hatice Sekmen
Ak Parti'de 9 Kasım'da başlayan aday adaylığı başvurusu sona erdikten sonra, gözler 26 Kasım Pazar günü yapılan temayül yoklamasından çıkacak sonuçlara çevrildi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgilere göre, AK Parti'de Antalya'nın 19 ilçesinde 66 belediye başkan aday adayı başvuruda bulundu. Ak Parti'de 10 başvuru ile Serik ilk sırada yer alırken, Kepez'e 7, Muratpaşa'ya 2 aday adaylığı başvurusu yapıldı. Konyaaltı için ise henüz resmi bir başvuru olmadı.

TÜTÜNCÜ 3 DÖNEM KURALINA TAKILDI

3 dönem kuralına takılan Hakan Tütüncü'den boşalacak Kepez Belediye Başkanlığı için Rıza Sümer, Bahattin Bayraktar, Rüştü Peker, Mustafa Özsoy, Yusuf İşeri, İbrahim Yavuz ve Soner Erkaya talip oldu.

Muratpaşa'da Özdemir Manavoğlu ve Nedim Tekerli, Kaş'ta Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş doğal aday olarak temayüle girerken, tek başvuruyu Tevfik Taner yaptı.

Serik'te Ramazan Çalık, Hasan Yıldırım, Ramazan Dolay, Levent Konur, Bülent Aydın, Veli Vural, Mustafa Deniz Yılmaz, İzzet Yılmaz, Fatih Kabadayı ve Yetkin Selvi aday adayı oldu.

Antalya'nın diğer ilçelerinde belediye başkan aday adayları ise şu isimlerden oluştu:

MANAVGAT

Süleyman Okudan, Hasan Öz, Emel Özden, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz, Turgay Akar, Baturalp Kaya, Ali Rıza Öner, Abdülkerim Yeşildağ

ALANYA

Mustafa Toklu.

KEMER

İsmail Selami Minta, İsmail Kaya, Ferruh Derin ve Ramazan Şeker.

KUMLUCA

Arif Yavuzer, Şefik Durdaş, Mehmet Toprak, Kerim Karaca ve Hüseyin Orhantekin

AKSEKİ

İbrahim Özkan, Eren Yenidünya ve Şükrü Öz

AKSU

Celil Göçen, Emin Bal, Durmuş Kaan Şahin ve Mustafa Akış

DEMRE

Veli Sertbaş, Yusuf Günay, Ali Rıza Soylu, Mehmet Koparıcı ve Bayram Arıcı

DÖŞEMEALTI

Ramazan Gürman, Cihan Bulut, Mustafa Toptaş, Bekir Kıvrım ve Cemal Türker

ELMALI

Ümit Öztekin ve Halil Akar

FİNİKE

Kaan Osman Sarıoğlu, Osman Aladağ, Faruk Kurt, Emin Madenci, Semih Uygur

KORKUTELİ

Kemal Bayraktar.

GAZİPAŞA

Esen Uysal Diler, Adil Çelik, Ali Doğan, Mustafa Akçocuk, Ali Rıza Büyükakça

İBRADI

Hatice Sekmen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.