Antalya’da altın külçe yatırımcısı siyasiler ve bürokratlar yaşadı!

KULİS 20.02.2020 - 13:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya’da altın külçe yatırımcısı siyasiler ve bürokratlar yaşadı!

Antalya’da siyasiler ve bürokratlar arasında altını olan ve nakitlerini bankada tutmak istemeyenler yaşadı. Son 7 yılın zirvesini bulan altın, külçe altın yatırımı yapan Antalya’nın ünlü isimlerine zenginlik üstüne zenginlik kattı.

haberimizvar.net-Antalya’da en gizli yatırım aracı altın külçe oldu. Nakit ve gayrimenkul zenginliğini saklamak isteyen Antalyalı siyasiler ve bürokratlar altına olan düşkünlükleriyle yatırımlarını külçe altına dönüştürdükleri gizli bilgi olarak biliniyor. 13 kilo 102 gram ağırlığında olan külçe altınların değeri her geçen gün artarken, Antalya’nın siyasi ve bürokratları gramı bugün itibariyle 315,46 TL olan altının son 7 yılda zirveyi görmesiyle oldukça memnun. ÇOCUKTAN AL HABERİ Külçe altın biriktiren Antalya’nın siyasileri ve bürokratları, gizli bildikleri konusunun nereden çıktığını merak edecek. Kimileri banka kasalarında saklı tuttuğu külçe altınlarla ilgili rahat nefes alacak ama evinde saklayanlar düşünmeye başlayacak. Çocukları okullarında ‘Bizim evde altın var! Ben bile taşıyamıyorum!’ diye konuyu eğlenceli hale getirirse, Antalya’nın büyük bir şehir değil, küçük bir kent olduğunu daha iyi anlayacaktır.  
Antalya’da siyasiler ve bürokratlar arasında altını olan ve nakitlerini bankada tutmak istemeyenler yaşadı. Son 7 yılın zirvesini bulan altın, külçe altın yatırımı yapan Antalya’nın ünlü isimlerine zenginlik üstüne zenginlik kattı.

haberimizvar.net-Antalya’da en gizli yatırım aracı altın külçe oldu. Nakit ve gayrimenkul zenginliğini saklamak isteyen Antalyalı siyasiler ve bürokratlar altına olan düşkünlükleriyle yatırımlarını külçe altına dönüştürdükleri gizli bilgi olarak biliniyor. 13 kilo 102 gram ağırlığında olan külçe altınların değeri her geçen gün artarken, Antalya’nın siyasi ve bürokratları gramı bugün itibariyle 315,46 TL olan altının son 7 yılda zirveyi görmesiyle oldukça memnun.

ÇOCUKTAN AL HABERİ

Külçe altın biriktiren Antalya’nın siyasileri ve bürokratları, gizli bildikleri konusunun nereden çıktığını merak edecek. Kimileri banka kasalarında saklı tuttuğu külçe altınlarla ilgili rahat nefes alacak ama evinde saklayanlar düşünmeye başlayacak. Çocukları okullarında ‘Bizim evde altın var! Ben bile taşıyamıyorum!’ diye konuyu eğlenceli hale getirirse, Antalya’nın büyük bir şehir değil, küçük bir kent olduğunu daha iyi anlayacaktır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.