Antalya'da aranan 35 kişi yakalandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.08.2023 - 17:05, Güncelleme: 15.08.2023 - 17:05
 

Antalya'da aranan 35 kişi yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il ve ilçelerde yaptıkları operasyonlarda aranan 35 kişiyi yakaladı.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez ve ilçelerde asayiş ve diğer suçlardan aranan kişilere yönelik, 44 ekip ve 108 personelin katımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Aralarında kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit-hakaret, zimmet, uyuşturucu madde ticareti-bulundurma-kullanma gibi suçlardan arananların bulunduğu 10-20 yıl arası 2, 5-10 yıl arası 6, 2-5 yıl arası 7, 2 yıl altı 10 hapis cezası olmak üzere toplam 35 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.  
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il ve ilçelerde yaptıkları operasyonlarda aranan 35 kişiyi yakaladı.

haberimizvar.net-  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez ve ilçelerde asayiş ve diğer suçlardan aranan kişilere yönelik, 44 ekip ve 108 personelin katımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Aralarında kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit-hakaret, zimmet, uyuşturucu madde ticareti-bulundurma-kullanma gibi suçlardan arananların bulunduğu 10-20 yıl arası 2, 5-10 yıl arası 6, 2-5 yıl arası 7, 2 yıl altı 10 hapis cezası olmak üzere toplam 35 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.