“Antalya’da başarı grafiğini birlikte yükselteceğiz”

SİYASET 29.09.2023 - 15:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 19:13
 

“Antalya’da başarı grafiğini birlikte yükselteceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlarını kabul etti. Kılıçdaroğlu, ilçe başkanlarından yerel seçimlerde başarı sözü aldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, 9 ilçe başkanıyla birlikte partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Parti genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu, kongrelerini tamamlayarak ilçe başkanı seçilenleri tebrik etti. Kılıçdaroğlu, ilçe başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde genel seçimlerde başarısını yükselten 5 ilden biri Antalya. Antalya başarı grafiğini yükselten bir genel seçim geçirdi. Mevcut il başkanımızla uyumlu şekilde çalışarak yerel seçimlerde de başarı grafiğini birlikte yükselteceğiz. Görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. İl Başkanı Cengiz, görüşme sonrası sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: " İlçe başkanlarımız ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine genel merkezimizde verimli bir görüşme gerçekleştirerek Antalya genelinde nasıl bir yol izleyeceğimizi belirttik. Üzerinde çalıştığımız planlamalardan, örgüt çalışmalarımızdan bahsettik. Partimizin yereldeki başarısı için il ve ilçe örgütleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu aktardık. Önümüzdeki süreçte, partimizin Antalya’daki tüm dinamikleri ile birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek, 19 İlçe belediyesini ve Büyükşehir Belediyemizi kazanacağımızın sözünü verdik."  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlarını kabul etti. Kılıçdaroğlu, ilçe başkanlarından yerel seçimlerde başarı sözü aldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, 9 ilçe başkanıyla birlikte partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Parti genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu, kongrelerini tamamlayarak ilçe başkanı seçilenleri tebrik etti.

Kılıçdaroğlu, ilçe başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde genel seçimlerde başarısını yükselten 5 ilden biri Antalya. Antalya başarı grafiğini yükselten bir genel seçim geçirdi. Mevcut il başkanımızla uyumlu şekilde çalışarak yerel seçimlerde de başarı grafiğini birlikte yükselteceğiz. Görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İl Başkanı Cengiz, görüşme sonrası sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: " İlçe başkanlarımız ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine genel merkezimizde verimli bir görüşme gerçekleştirerek Antalya genelinde nasıl bir yol izleyeceğimizi belirttik.

Üzerinde çalıştığımız planlamalardan, örgüt çalışmalarımızdan bahsettik. Partimizin yereldeki başarısı için il ve ilçe örgütleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu aktardık.
Önümüzdeki süreçte, partimizin Antalya’daki tüm dinamikleri ile birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek, 19 İlçe belediyesini ve Büyükşehir Belediyemizi kazanacağımızın sözünü verdik."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.