Antalya’da başlayan hikayede 2. Perde

GÜNDEM 09.04.2024 - 11:57, Güncelleme: 09.04.2024 - 11:57
 

Antalya’da başlayan hikayede 2. Perde

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu ile arasındaki gerginlik yeniden tırmanmaya başladı.

haberimizvar.net- Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızları ile arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlanıyor sanılırken yeniden arttı. Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ın fakirlik belgesini iptal ettirmek istediğini iddia edince tansiyon yeniden yükseldi. Duygu Nebioğlu, babasına Instagram hesabından seslendi. Nebioğlu paylaşımında "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadelerini kullandı.  Nebioğlu'nun paylaşımı sosyal medyanın gündemine otururken, Metin Akpınar eleştiri konusu oldu. (Odatv.com)
Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu ile arasındaki gerginlik yeniden tırmanmaya başladı.

haberimizvar.net- Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızları ile arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlanıyor sanılırken yeniden arttı.

Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ın fakirlik belgesini iptal ettirmek istediğini iddia edince tansiyon yeniden yükseldi. Duygu Nebioğlu, babasına Instagram hesabından seslendi.

Nebioğlu paylaşımında "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadelerini kullandı. 

Nebioğlu'nun paylaşımı sosyal medyanın gündemine otururken, Metin Akpınar eleştiri konusu oldu.

(Odatv.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.