Antalya'da bayram coşkusu

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 29.10.2023 - 15:47, Güncelleme: 29.10.2023 - 16:09
 

Antalya'da bayram coşkusu

Antalya'da, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Antalya'da Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen törende, Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek askeri araç üzerinde vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

haberimizvar.net- Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Antalya'da Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen törende, Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, askeri araç üzerinde vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajı okundu. Törende konuşan Vali Hulusi Şahin, Türkiye için oldukça önemli olan bu günde, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve sevinci içerisinde olduklarını söyledi. Cumhuriyet'in artık asırlık bir çınar olduğunu belirten Şahin, "Ne kadar övünsek, ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyet bizi, bitmek bilmez savaşlarda, cepheden cepheye koşarak tükenme noktasına gelmiş bir ulustan 85 milyon nüfusu ile dünyada sözü geçen bir büyük millet haline getirdi. Sevgili gençler, hedefimiz belli, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz. Demokrasimizi, hukukun üstünlüğünü ve sosyal devlet anlayışımızı daha da geliştireceğiz. Çok çalışacağız. Ulu Önder Atatürk'ün 10. yıl nutkunun sonunda ifade ettiği milletine olan sarsılmaz güvenini boşa çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından halk oyunları ve spor gösterilerinin yapıldığı program, geçit töreniyle sona erdi.
Antalya'da, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Antalya'da Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen törende, Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek askeri araç üzerinde vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

haberimizvar.net- Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Antalya'da Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen törende, Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, askeri araç üzerinde vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajı okundu.

Törende konuşan Vali Hulusi Şahin, Türkiye için oldukça önemli olan bu günde, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve sevinci içerisinde olduklarını söyledi.

Cumhuriyet'in artık asırlık bir çınar olduğunu belirten Şahin, "Ne kadar övünsek, ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyet bizi, bitmek bilmez savaşlarda, cepheden cepheye koşarak tükenme noktasına gelmiş bir ulustan 85 milyon nüfusu ile dünyada sözü geçen bir büyük millet haline getirdi. Sevgili gençler, hedefimiz belli, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz. Demokrasimizi, hukukun üstünlüğünü ve sosyal devlet anlayışımızı daha da geliştireceğiz. Çok çalışacağız. Ulu Önder Atatürk'ün 10. yıl nutkunun sonunda ifade ettiği milletine olan sarsılmaz güvenini boşa çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından halk oyunları ve spor gösterilerinin yapıldığı program, geçit töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.