Antalya'da bayram resepsiyonu

YEREL 31.08.2023 - 11:28, Güncelleme: 31.08.2023 - 11:52
 

Antalya'da bayram resepsiyonu

Antalya Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir otelde düzenlenen resepsiyona Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ev sahipliği yaptı, milletvekilleri, belediye başkanları, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği'nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir otelde gerçekleştirilen programda, Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, konukları girişte karşıladı. Programa, milletvekilleri, belediye başkanları, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek ile birlikte katılırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ise gecede kırmızı renkli kıyafetiyle yer aldı. Resmi Kabul Töreni'ne, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, eşi Şebnem Bahar ile Meclis Başkanı Ahmet Öztürk de eşi Nurgün Öztürk ile katıldı. Askeri personelin tören kıyafetleriyle yer aldığı resepsiyonda gaziler ve şehit yakınları da protokol masasında ağırlandı. Törende konuşan Vali Hulusi Şahin, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin önemini vurguladı. Burada elde edilen başarının ardından yeni Türk Cumhuriyeti'nin inşa edildiğini belirten Vali Şahin, "Bugün eğer bu coğrafyada bağımsız bir Türk devleti olarak bulunuyorsak, Başkomutanlık Meydan Muharebesi bunun savaş boyutudur, Lozan da antlaşması ve tapusudur. Biz bunu başardık ve bunun üzerine yeni bir Türk Cumhuriyeti inşa ettik" dedi. Atatürk'ün 'Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir' sözlerini hatırlatan Şahin, Atatürk'ün çizdiği yolda ilerlemek için çalışmaya, üretmeye yorulmadan ve durmadan devam edilmesi gerektiğini vurguladı. 30 Ağustos'ta atalarına en güzel hediyeyi Türk kadınlarının verdiğini dile getiren Şahin, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalde Polonya'yı yenerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı.  
Antalya Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir otelde düzenlenen resepsiyona Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ev sahipliği yaptı, milletvekilleri, belediye başkanları, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

haberimizvar.net-  Antalya Valiliği'nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir otelde gerçekleştirilen programda, Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, konukları girişte karşıladı. Programa, milletvekilleri, belediye başkanları, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek ile birlikte katılırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ise gecede kırmızı renkli kıyafetiyle yer aldı. Resmi Kabul Töreni'ne, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, eşi Şebnem Bahar ile Meclis Başkanı Ahmet Öztürk de eşi Nurgün Öztürk ile katıldı. Askeri personelin tören kıyafetleriyle yer aldığı resepsiyonda gaziler ve şehit yakınları da protokol masasında ağırlandı.

Törende konuşan Vali Hulusi Şahin, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin önemini vurguladı. Burada elde edilen başarının ardından yeni Türk Cumhuriyeti'nin inşa edildiğini belirten Vali Şahin, "Bugün eğer bu coğrafyada bağımsız bir Türk devleti olarak bulunuyorsak, Başkomutanlık Meydan Muharebesi bunun savaş boyutudur, Lozan da antlaşması ve tapusudur. Biz bunu başardık ve bunun üzerine yeni bir Türk Cumhuriyeti inşa ettik" dedi.

Atatürk'ün 'Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir' sözlerini hatırlatan Şahin, Atatürk'ün çizdiği yolda ilerlemek için çalışmaya, üretmeye yorulmadan ve durmadan devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

30 Ağustos'ta atalarına en güzel hediyeyi Türk kadınlarının verdiğini dile getiren Şahin, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalde Polonya'yı yenerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.