Antalya'da Burak Yeter coşkusu

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2023 - 11:23, Güncelleme: 14.10.2023 - 11:23
 

Antalya'da Burak Yeter coşkusu

Akdeniz Üniversitesi'nden mezun dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, geçen yıl olduğu gibi bir kez daha öğrencileri coşturdu. Üniversite stadyumundaki konser, Türkiye'nin ilk 360 derece konseri özelliğiyle dikkati çekti.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda dün akşam dünyaca ünlü DJ Burak Yeter konser verdi. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlayan DJ Yeter, geçen yıl olduğu gibi öğrencileri eğlendirdi. 'Uçan DJ' lakabıyla tanınan Yeter, yaklaşık 3 saat sahnede canlı performans sergiledi.  'TÜRKİYE'NİN İLK 360 DERECE KONSERİ' Sahnenin 360 derece dönmesinden dolayı DJ Yeter, stadyumun dört bir tarafında sahne şovunu sergiledi. Stadyumun her yerinden konseri izleyebilen Akdeniz Üniversiteli gençler, 360 derece konserde doyasıya eğlendi. Kısa süre içersinde kapsül ve helyum balonla 55 bin fite, stratosfere kadar çıkarak, iki yıldır hazırlandığı 'One Day in Space' adlı projesiyle 1 saatlik canlı performans sergilemeye hazırlanan DJ Yeter'in bu projenin tanıtımı için yaptırdığı 15 metrelik astronot heykeli de konserde ilgiyle izlendi. Yeter'in konserinde, ünlü Kazak sanatçı Dimash Kudaibergen de konuk olarak sahne aldı. Konser gece saatlerinde sona erdi.
Akdeniz Üniversitesi'nden mezun dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, geçen yıl olduğu gibi bir kez daha öğrencileri coşturdu. Üniversite stadyumundaki konser, Türkiye'nin ilk 360 derece konseri özelliğiyle dikkati çekti.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda dün akşam dünyaca ünlü DJ Burak Yeter konser verdi. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlayan DJ Yeter, geçen yıl olduğu gibi öğrencileri eğlendirdi. 'Uçan DJ' lakabıyla tanınan Yeter, yaklaşık 3 saat sahnede canlı performans sergiledi. 

'TÜRKİYE'NİN İLK 360 DERECE KONSERİ'

Sahnenin 360 derece dönmesinden dolayı DJ Yeter, stadyumun dört bir tarafında sahne şovunu sergiledi. Stadyumun her yerinden konseri izleyebilen Akdeniz Üniversiteli gençler, 360 derece konserde doyasıya eğlendi. Kısa süre içersinde kapsül ve helyum balonla 55 bin fite, stratosfere kadar çıkarak, iki yıldır hazırlandığı 'One Day in Space' adlı projesiyle 1 saatlik canlı performans sergilemeye hazırlanan DJ Yeter'in bu projenin tanıtımı için yaptırdığı 15 metrelik astronot heykeli de konserde ilgiyle izlendi.

Yeter'in konserinde, ünlü Kazak sanatçı Dimash Kudaibergen de konuk olarak sahne aldı. Konser gece saatlerinde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.