Antalya'da Candan Erçetin rüzgarı

YEREL 17.12.2023 - 11:02, Güncelleme: 17.12.2023 - 11:34
 

Antalya'da Candan Erçetin rüzgarı

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde Türk Müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), muhteşem bir konsere imza attı. Cam Piramit'i dolduran binlerce müziksever, Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep bir ağızdan söylerken büyük bir gurur ve coşku yaşadı.

haberimizvar.net- Tüm coşkusuyla devam eden 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Türk müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin festival kapsamında, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseriyle Antalyalı sanatseverlerle buluştu. MARŞLAR, ŞARKILAR COŞKU YAŞATTI Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında festival programına alınan 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' Konseri, Cam Piramit'i dolduran müzikseverlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alan Candan Erçetin'in muhteşem sesiyle hayat bulan şarkı ve marşlar, gece boyu coşku yaşattı. AYAKTA ALKIŞLANDI Şef Hakan Kalkan yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Piyanist Nuri Irmak eşliğinde sahne alan Candan Erçetin, izleyicilerin hep bir ağızdan söylediği Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarını Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile zirveye taşıdı. Cam Piramit'i dolduran müzikseverler büyük gurur ve bazen gözyaşlarıyla eşlik ettikleri sanatçıları konser sonunda uzun süre ayakta alkışladı.  
23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde Türk Müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), muhteşem bir konsere imza attı. Cam Piramit'i dolduran binlerce müziksever, Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep bir ağızdan söylerken büyük bir gurur ve coşku yaşadı.

haberimizvar.net- Tüm coşkusuyla devam eden 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Türk müziğinin güçlü sesi Candan Erçetin festival kapsamında, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseriyle Antalyalı sanatseverlerle buluştu.

MARŞLAR, ŞARKILAR COŞKU YAŞATTI
Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında festival programına alınan 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' Konseri, Cam Piramit'i dolduran müzikseverlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alan Candan Erçetin'in muhteşem sesiyle hayat bulan şarkı ve marşlar, gece boyu coşku yaşattı.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Şef Hakan Kalkan yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Piyanist Nuri Irmak eşliğinde sahne alan Candan Erçetin, izleyicilerin hep bir ağızdan söylediği Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarını Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile zirveye taşıdı. Cam Piramit'i dolduran müzikseverler büyük gurur ve bazen gözyaşlarıyla eşlik ettikleri sanatçıları konser sonunda uzun süre ayakta alkışladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.