Antalya'da çiftçiler üretimi aralıksız sürdürüyor

YEREL 05.12.2020 - 10:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya'da çiftçiler üretimi aralıksız sürdürüyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Antalyalı üreticiler, gece gündüz demeden aralıksız üretime devam ediyor.

haberimizvar.net- Örtü altı sebze üretim merkezlerinden Kumluca'da üreticiler, ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen aralıksız üretmeye devam ediyor. Kumlucalı çiftçiler, aile işletmesi olan seralarında çalışıp, topladıkları ürünlerini Türkiye'nin değişik bölgelerine ulaştırılması ve ihraç edilmesi için toptancı haline taşıyor. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, bakanlığın çiftçilere üretmeleri için tam destek verdiğini belirterek, "Biz 2 ay boşluğun haricinde 10 ay üretime devam ediyoruz. Gecemiz gündüzümüz, yazımız, kışımız olmadan sürekli çalışan çiftçi kesimi olarak Covid-19'dan dolayı bizim herhangi bir kısıtlamamız yok. Allah razı olsun devletimizden. Üretime devam etmemiz için bize tam destek verdi. Biz sürekli arz- talebe göre çalışmaya devam ediyoruz. Üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu. Üretici Mahsuni Kamit (47), "Bizim için kısıtlama yok. Gece gündüz çalışıyoruz. Sadece üretiyoruz" dedi. Üretici Abdullah Sağlam (45), "Pandemi sürecinde seramızda ailemle beraber çalışıyoruz. Kendi ailemizle çalıştığımız için herhangi bir kısıtlama yok. Ürünlerimizi toplayıp sağlıklı bir şekilde, hale götürüyoruz" şeklinde konuştu. 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Antalyalı üreticiler, gece gündüz demeden aralıksız üretime devam ediyor.

haberimizvar.net- Örtü altı sebze üretim merkezlerinden Kumluca'da üreticiler, ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen aralıksız üretmeye devam ediyor. Kumlucalı çiftçiler, aile işletmesi olan seralarında çalışıp, topladıkları ürünlerini Türkiye'nin değişik bölgelerine ulaştırılması ve ihraç edilmesi için toptancı haline taşıyor.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, bakanlığın çiftçilere üretmeleri için tam destek verdiğini belirterek, "Biz 2 ay boşluğun haricinde 10 ay üretime devam ediyoruz. Gecemiz gündüzümüz, yazımız, kışımız olmadan sürekli çalışan çiftçi kesimi olarak Covid-19'dan dolayı bizim herhangi bir kısıtlamamız yok. Allah razı olsun devletimizden. Üretime devam etmemiz için bize tam destek verdi. Biz sürekli arz- talebe göre çalışmaya devam ediyoruz. Üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Üretici Mahsuni Kamit (47), "Bizim için kısıtlama yok. Gece gündüz çalışıyoruz. Sadece üretiyoruz" dedi.

Üretici Abdullah Sağlam (45), "Pandemi sürecinde seramızda ailemle beraber çalışıyoruz. Kendi ailemizle çalıştığımız için herhangi bir kısıtlama yok. Ürünlerimizi toplayıp sağlıklı bir şekilde, hale götürüyoruz" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.