Antalya’da ‘Çök Kapan Tutun’ tatbikatı

GÜNDEM 13.11.2022 - 11:13, Güncelleme: 13.11.2022 - 11:13
 

Antalya’da ‘Çök Kapan Tutun’ tatbikatı

AFAD koordinasyonunda, Düzce Depremi’nin 23’ncü yılı dolayısıyla depremin meydana geldiği saat 18.57’de Türkiye geneli ve KKTC’de “Deprem Anı Ülke Tatbikatı” yapıldı.

haberimizvar.net- Antalya Kemer’de İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yapılan tatbikata, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş, emniyet ve jandarma personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar, Kemer’de yaşayan AFAD gönüllüleri katıldı. Ülke genelinde ilk kez uygulanan tatbikat kapsamında, saat 18.57'de tüm vatandaşların cep telefonlarına gönderilen "Hayati Uyarı Bildirimi" ile Türkçe ve İngilizce sesli uyarı yapıldı. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan tatbikatta, Kaymakam Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, tatbikat öncesinde Kemer’de yaşayan AFAD gönüllüleri koordinatörü Didem Yakut, “çök kapan tutun” hareketinin nasıl yapılacağı hakkında uygulamalı bilgiler verdi.
AFAD koordinasyonunda, Düzce Depremi’nin 23’ncü yılı dolayısıyla depremin meydana geldiği saat 18.57’de Türkiye geneli ve KKTC’de “Deprem Anı Ülke Tatbikatı” yapıldı.

haberimizvar.net- Antalya Kemer’de İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yapılan tatbikata, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş, emniyet ve jandarma personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar, Kemer’de yaşayan AFAD gönüllüleri katıldı.

Ülke genelinde ilk kez uygulanan tatbikat kapsamında, saat 18.57'de tüm vatandaşların cep telefonlarına gönderilen "Hayati Uyarı Bildirimi" ile Türkçe ve İngilizce sesli uyarı yapıldı.

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan tatbikatta, Kaymakam Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, tatbikat öncesinde Kemer’de yaşayan AFAD gönüllüleri koordinatörü Didem Yakut, “çök kapan tutun” hareketinin nasıl yapılacağı hakkında uygulamalı bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.