Antalya'da dolu felaketi

YEREL 13.03.2024 - 21:30, Güncelleme: 13.03.2024 - 21:38
 

Antalya'da dolu felaketi

Antalya'da akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 25 dakika süren dolu hayatı adeta felç etti.Antalya'da trafik aksadı, trafikte doluya yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. Dolu ekili alanlarda ve seralarda hasara yol açtı.

haberimizvar.net- Antalya'da birden bastıran dolu hayatı felç etti. 13 Mart 2024 Çarşamba günü akşam saatlerinde şiddetli gök gürültülerinin ardından dolu yağışı başladı. Antalya kent merkezi bir anda yağan dolunun etkisiyle bembeyaz oldu. Logar kapaklarının çevresini de dolu kaplayınca yollarda su birirkintileri de meydana geldi.  Trafikte seyir halinde bir anda doluya yakalanan sürücüler neye uğradığını şaşırdılar. Yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı caddeler yine göle döndü. Çok sayıda vatandaş doludan korunmak için otobüs duraklarının altına sığındı. Bu arada geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinde alt geçitte bir sürücünün boğlularak ölmesi nedeniyle sürücüler alt geçitleri kullanmaya çekindiler.  Bu arada çok sayıda tarım alanı da doludan zarar görmesinden endişe ediliyor.  DOLUYLA KARTOPU OYNADILAR Şaşkına dönen Antalyalılar, doluyla kartopu oynadı. Yaklaşık yarım saat etkisini sürdüren dolu, yerini yağışa bıraktı. Yusuf Direk isimli vatandaş, “Yağmur birden bastırdı. Önce yağmur sonra doluya döndü. Her yer bembeyaz oldu. İlk defa böyle bir şey gördüm” dedi. 
Antalya'da akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 25 dakika süren dolu hayatı adeta felç etti.Antalya'da trafik aksadı, trafikte doluya yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. Dolu ekili alanlarda ve seralarda hasara yol açtı.

haberimizvar.net- Antalya'da birden bastıran dolu hayatı felç etti. 13 Mart 2024 Çarşamba günü akşam saatlerinde şiddetli gök gürültülerinin ardından dolu yağışı başladı. Antalya kent merkezi bir anda yağan dolunun etkisiyle bembeyaz oldu. Logar kapaklarının çevresini de dolu kaplayınca yollarda su birirkintileri de meydana geldi. 

Trafikte seyir halinde bir anda doluya yakalanan sürücüler neye uğradığını şaşırdılar. Yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı caddeler yine göle döndü. Çok sayıda vatandaş doludan korunmak için otobüs duraklarının altına sığındı. Bu arada geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinde alt geçitte bir sürücünün boğlularak ölmesi nedeniyle sürücüler alt geçitleri kullanmaya çekindiler. 

Bu arada çok sayıda tarım alanı da doludan zarar görmesinden endişe ediliyor. 

DOLUYLA KARTOPU OYNADILAR
Şaşkına dönen Antalyalılar, doluyla kartopu oynadı. Yaklaşık yarım saat etkisini sürdüren dolu, yerini yağışa bıraktı. Yusuf Direk isimli vatandaş, “Yağmur birden bastırdı. Önce yağmur sonra doluya döndü. Her yer bembeyaz oldu. İlk defa böyle bir şey gördüm” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.