Antalya'da elektrikli battaniye yangını

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.12.2023 - 13:07, Güncelleme: 10.12.2023 - 13:07
 

Antalya'da elektrikli battaniye yangını

Antalya'da 4 katlı apartmanın birinci katında elektrikli battaniyeden çıkan yangın, komşuların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

haberimizvar.net- Yangın, saat 11.30 sularında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 80 sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Evden duman yükseldiğini gören ev sahibi Şükriye Arıcı hemen daire dışına çıkarak komşulardan yardım istedi. Komşular itfaiye ekipleri gelene kadar yangını etmeye çalıştı. Kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri de yangını 15 dakikalık çalışmayla söndürdü. Ekipler yaptıkları incelemede yangının ilk belirlemelere göre elektrikli battaniyeden çıktığı ve yatağı yaktığı üzerinde duruyor. Korkuyla kendini sokağa atan ev sahibi Şükriye Arıcı'nın, itfaiye ekiplerine olayı anlattığı görüldü.  Komşusunun evindeki yangına müdahale ettiğini ifade eden Menderes Yiğit, "Haber gelince hemen kovalarla su yetiştirdik. Elektrikli battaniye açık kalmış, yangın o yüzden çıkmış. Yatak yanmış çok büyük sıkıntı yok. Yangın da söndürüldü. Komşumuza geçmiş olsun" dedi.
Antalya'da 4 katlı apartmanın birinci katında elektrikli battaniyeden çıkan yangın, komşuların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

haberimizvar.net- Yangın, saat 11.30 sularında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 80 sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Evden duman yükseldiğini gören ev sahibi Şükriye Arıcı hemen daire dışına çıkarak komşulardan yardım istedi. Komşular itfaiye ekipleri gelene kadar yangını etmeye çalıştı. Kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri de yangını 15 dakikalık çalışmayla söndürdü. Ekipler yaptıkları incelemede yangının ilk belirlemelere göre elektrikli battaniyeden çıktığı ve yatağı yaktığı üzerinde duruyor. Korkuyla kendini sokağa atan ev sahibi Şükriye Arıcı'nın, itfaiye ekiplerine olayı anlattığı görüldü. 

Komşusunun evindeki yangına müdahale ettiğini ifade eden Menderes Yiğit, "Haber gelince hemen kovalarla su yetiştirdik. Elektrikli battaniye açık kalmış, yangın o yüzden çıkmış. Yatak yanmış çok büyük sıkıntı yok. Yangın da söndürüldü. Komşumuza geçmiş olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.