Antalya'da hafta sonu yoğunluğu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.09.2023 - 13:33, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:33
 

Antalya'da hafta sonu yoğunluğu

Antalya'da hafta sonunu ve sıcak havayı değerlendiren tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'nde serinlemenin keyfini sürdü.

haberimizvar.net- Turizm kenti Antalya'da sonbaharda yaz sıcaklıkları yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte hava sıcaklığı 32 nem oranı ise yüzde 45 olarak ölçüldü. Hafta sonu olması nedeniyle kentin ünlü plajı Konyaaltı Sahili kentte yaşayanların ve tatilcilerin ilgisini çekti. Denize girenler ve sahilde güneşlenenlerin olduğu sahilde, deniz suyu sıcaklığı ise 28 derece olarak ölçüldü. Manisa'dan tatil için Antalya'ya gelen Şebnem Nergis denize girmek için sahile geldiğini anlattı. 15 gün daha Antalya'da tatil yapmayı planladığını belirten Nergis, “Hemen her sabah denize gelmeye çalışıyorum. Çok seviyorum Antalya'yı. Yüzme bilmiyorum ama yine de denize girip serinlemek istiyorum" dedi. Verilere göre, Antalya’da hava sıcaklığı önümüzdeki hafta sonuna kadar 33- 34 derece arası olacak ve yağışsız geçecek.   
Antalya'da hafta sonunu ve sıcak havayı değerlendiren tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'nde serinlemenin keyfini sürdü.

haberimizvar.net- Turizm kenti Antalya'da sonbaharda yaz sıcaklıkları yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte hava sıcaklığı 32 nem oranı ise yüzde 45 olarak ölçüldü. Hafta sonu olması nedeniyle kentin ünlü plajı Konyaaltı Sahili kentte yaşayanların ve tatilcilerin ilgisini çekti. Denize girenler ve sahilde güneşlenenlerin olduğu sahilde, deniz suyu sıcaklığı ise 28 derece olarak ölçüldü.

Manisa'dan tatil için Antalya'ya gelen Şebnem Nergis denize girmek için sahile geldiğini anlattı. 15 gün daha Antalya'da tatil yapmayı planladığını belirten Nergis, “Hemen her sabah denize gelmeye çalışıyorum. Çok seviyorum Antalya'yı. Yüzme bilmiyorum ama yine de denize girip serinlemek istiyorum" dedi.

Verilere göre, Antalya’da hava sıcaklığı önümüzdeki hafta sonuna kadar 33- 34 derece arası olacak ve yağışsız geçecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.