Antalya’da hayat durdu!

GÜNDEM 11.01.2023 - 14:52, Güncelleme: 11.01.2023 - 14:52
 

Antalya’da hayat durdu!

Antalya ve çevresinde dün gece başlayan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Saklıkent’e kar yağarken, AFAD ve meteoroloji uyarıları yaptı.

haberimizvar.net- Antalya merkezde gece saatlerinde etkisini gösteren yağışla fırtına etkili oldu Fırtınanın etkisi ile Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dalgalara teslim oldu. Sahildeki plaj işletmelerinin şemsiyeleri yırtıldı, çöp konteynerleri ve ağaçlar devrildi. AFAD ve meteoroloji uyarıları üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve sosyal tesislerinin gün boyu kapalı olduğu duyurusu yapıldı. Öte yandan, Saklıkent’e ilk kar yağdı. Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre; rüzgarın hızı ise Kumluca'da 71,3, Kemer'de 66, Konyaaltı'nda 60 kilometreye kadar ulaştı. Son 24 saatte Kepez ilçesine 65,5, Muratpaşa'ya 55,5, Serik'e 42 kilogram yağış düştü. Yağışların etkisini devam ettireceği bildirildi.
Antalya ve çevresinde dün gece başlayan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Saklıkent’e kar yağarken, AFAD ve meteoroloji uyarıları yaptı.

haberimizvar.net- Antalya merkezde gece saatlerinde etkisini gösteren yağışla fırtına etkili oldu Fırtınanın etkisi ile Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dalgalara teslim oldu. Sahildeki plaj işletmelerinin şemsiyeleri yırtıldı, çöp konteynerleri ve ağaçlar devrildi. AFAD ve meteoroloji uyarıları üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve sosyal tesislerinin gün boyu kapalı olduğu duyurusu yapıldı.

Öte yandan, Saklıkent’e ilk kar yağdı. Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre; rüzgarın hızı ise Kumluca'da 71,3, Kemer'de 66, Konyaaltı'nda 60 kilometreye kadar ulaştı. Son 24 saatte Kepez ilçesine 65,5, Muratpaşa'ya 55,5, Serik'e 42 kilogram yağış düştü. Yağışların etkisini devam ettireceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.