Antalya'da heyecan kasırgası

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.03.2024 - 09:42, Güncelleme: 19.03.2024 - 09:42
 

Antalya'da heyecan kasırgası

Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği Antalya'da başladı.

haberimizvar.net- 18-22 Mart tarihlerinde Zeytinköy Futbol tesislerinde gerçekleştirilen Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği final müsabakalarında 8 kız, 8 erkek takım toplamda 288 sporcu mücadele ediyor. Cuma günü oynanacak final karşılaşmaları sonucunda Türkiye şampiyonu belirlenecek. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Sporun başkenti Antalyamızda Futbol Gençler Türkiye Birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğin şampiyonlarının, geleceğin sporcularının okul sporlarında yetiştiği çocuklarımızın ortaya koyduğu, müsabakalarda gösterdiği başarılar, bizleri gururlandırıyor. Hedefimiz, sporun tabana yayılmasır. Bunun için sporcularımızın çabası ve gayreti bizim için çok önemli. Yetenekleri Okul Sporları faaliyetleri ile okullarımızda keşfediyoruz. Sporda zirveye yürüyen sporcular yetiştireceğiz" diye konuştu. Gürhan, Türkiye birinciliğine katılım sağlayan sporculara antrenörlere ve beden eğitimi öğretmenlerine başarılar diledi. 
Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği Antalya'da başladı.

haberimizvar.net- 18-22 Mart tarihlerinde Zeytinköy Futbol tesislerinde gerçekleştirilen Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Birinciliği final müsabakalarında 8 kız, 8 erkek takım toplamda 288 sporcu mücadele ediyor. Cuma günü oynanacak final karşılaşmaları sonucunda Türkiye şampiyonu belirlenecek.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Sporun başkenti Antalyamızda Futbol Gençler Türkiye Birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğin şampiyonlarının, geleceğin sporcularının okul sporlarında yetiştiği çocuklarımızın ortaya koyduğu, müsabakalarda gösterdiği başarılar, bizleri gururlandırıyor. Hedefimiz, sporun tabana yayılmasır. Bunun için sporcularımızın çabası ve gayreti bizim için çok önemli. Yetenekleri Okul Sporları faaliyetleri ile okullarımızda keşfediyoruz. Sporda zirveye yürüyen sporcular yetiştireceğiz" diye konuştu. Gürhan, Türkiye birinciliğine katılım sağlayan sporculara antrenörlere ve beden eğitimi öğretmenlerine başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.