Antalya'da İsrail protesto edildi

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 18.10.2023 - 10:05, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:10
 

Antalya'da İsrail protesto edildi

İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısı Antalya'da protesto edildi. Antalya Kudüs Platformu ve 75 sivil toplum temsilcisinin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen protestoya yoldan geçen sürücüler de kornalarını çalarak destek verdi.

haberimizvar.net- Antalya Kudüs Platformu ve 75 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin öncülüğünde çok sayıda protestocu, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Aralıklarle etkili olan yağışa rağmen katılımcılar, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua etti, slogan atarak İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi. Protestoculara, yoldan geçen sürücüler korna çalarak destek verdi. Antalya Kudüs Platformu Başkanı Hakan Ülgen, İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve Akdeniz Dayanışma Platformu Başkanı Alpaslan Arslan, basın açıklaması yaptı. Yapılan duanın ardından, Saat Kulesi ve Kazım Özalp Caddesi'nden yürüyerek Muratpaşa Camisi'ne gelen katılımcılar, daha sonra dağıldı. Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP) öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, Hacet Meydanı'nda toplandı. Sloganlar atarak Atatürk Anıtı'na kadar yürüyen protestocular, okunan Kuran-ı Kerim-i dinledi. ALDAP Başkanı Murat Ersin Kaplan, açıklama yaptı.
İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısı Antalya'da protesto edildi. Antalya Kudüs Platformu ve 75 sivil toplum temsilcisinin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen protestoya yoldan geçen sürücüler de kornalarını çalarak destek verdi.

haberimizvar.net- Antalya Kudüs Platformu ve 75 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin öncülüğünde çok sayıda protestocu, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Aralıklarle etkili olan yağışa rağmen katılımcılar, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua etti, slogan atarak İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi. Protestoculara, yoldan geçen sürücüler korna çalarak destek verdi.

Antalya Kudüs Platformu Başkanı Hakan Ülgen, İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve Akdeniz Dayanışma Platformu Başkanı Alpaslan Arslan, basın açıklaması yaptı.

Yapılan duanın ardından, Saat Kulesi ve Kazım Özalp Caddesi'nden yürüyerek Muratpaşa Camisi'ne gelen katılımcılar, daha sonra dağıldı.

Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP) öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, Hacet Meydanı'nda toplandı.

Sloganlar atarak Atatürk Anıtı'na kadar yürüyen protestocular, okunan Kuran-ı Kerim-i dinledi. ALDAP Başkanı Murat Ersin Kaplan, açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.